Connect with us

Artis / Selebriti

” Maaf sis tergelak part h1ngus tu, mujur tak meleleh masuk mulut. Haha.. ” – Netizen

Video Uyaina Arshad Bermain Sandboarding Di Dubai Buat Peminat Terhibur. Ad0i Muka Tu Memang Kelakar Lah Uyaina. Sampai Nak Tercab0t Bulu Mata, Siap Keluar H1ngus Lagi. Hehe !!

Bercuti sambil bekerja di Dubai, Uyaina Arshad berkongsikan banyak video menarik sepanjang perjalanannya ini. Pada perkongsian terdahulu, Uyaina ada memberitahu dia memilih untuk menyertai Al-Khatim Overnight Desert Safari.

Meninjau entry di akaun Instagram Uyaina, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Uyaina bermain sandboarding. Ini antara aktiviti yang wajib dicuba untuk semua pengunjung yang datang ke sini. Dapat merasai keseronokan meluncur di atas pasir, Uyaina juga mencipta kenangan melucukan yang tidak akan dapat dilupakan.

Excited betul Uyaina meluncur, namun keadaan angin yang kuat membuatkan bulu mata p4lsu yang dipakai oleh Uyaina hampir tercab0t. Debuan pasir juga berlumba-lumba masuk ke dalam mata dan hidung mengakibatkan h1ngus keluar dari hidung Uyaina.

Kelakar betul reaksi wajah Uyaina tu, jurukamera yang merakam gelagat Uyaina ini juga ketawa melihat Uyaina. Tuan punya badan pun tak dapat menahan gelak apabila melihat rupanya yang penuh dengan debu pasir.

Jom tonton video di bawah :

Hampir 5000 tanda suka telahpun direkodkan untuk perkongsian oleh Uyaina ini. Antara komen-komen yang diberikan oleh warganet :

” Yana buat hal apa hari ini haha. Urhan nanti dah besar tengok lah mama mu ini haha.. Yana kenapa lawak sangat ni.. “

” Kelakarlah banyak kali gelak tengok video ni. Member gelak dulu, tu paling penting haha. Kelakar betul muka Uyaina tu.. sadis betul nak sampai ke bawah ye haha.. “

” Hingus pasir tue awak haha, mujur tak meleleh masuk mulut haha. Comel betul tapi kelakar.. tak larat nak gelak.. “

” Maaf sis tergelak part hingus tu haha. Hingus meleleh pun cantik tak aci. adoii kelakrnye awk gelak.. kt skli ikut gelak.. “

” Haha kelakar lah Yana, kemain lagi mama Urhan ni. Tu la melawa lagi, kan nak tercab0t bulu mata p4lsu tu. siap kuar hingus lagi haha.. “

” Langsung tak censored yerrr hingus terkeluar haha. Kes1an tapi kita dah tergelak tengok haha.

” Seronok tak pasir masuk idung haha. bila kau melawa tapi nak main pasir, itulah jadinya.. lucu betulla Yana ni, jahan4m makeup haha.. “

Alahai Uyaina, memang buat peminat tergelak tengok gelagat spontan Uyaina itu. Pengajarannya untuk wanita-wanita lain yang ingin bermain sandboarding nanti, pastikan anda tidak memakai bulu mata p4lsu dan pakai lah penutup muka.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Uyaina Arshad

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT