” Lila exploring the world, semua tempat dia nak singgah.. ” – Netizen

Video Gelagat Lila Amina Ketika Bercuti Di Istanbul, Turkey Cur1 Perhatian Peminat. Alahai Comelnya Lila Dengan Berjalan Terkedek-Kedek Tu !!

Lila Amina merupakan cahaya mata kedua pasangan selebriti, Scha Alyahya dan Awal Ashaari. Untuk makluman, ketika ini pasangan ini bersama dua orang anak mereka sedang bercuti di Istanbul, Turkey.

Meninjau ke akaun Instagram, beberapa gambar dan video Lila Amina ketika berada di Istanbul ada dikongsikan. Pastinya percutian mereka pada kali ini begitu bermakna setelah sekian lama tidak bercuti ke luar negara ak1b4t pandem1k C0v1d-19.

P0sting yang dikongsikan menyatakan mereka mencari lampin yang terbaik buat Lila. Wah, untunglah Lila, sampai ke Istanbul mencari lampin buat Lila. Apa yang mencur1 perhatian ialah gelagat Lila yang seronok berjalan ke sana ke mari ketika bercuti.

Lila nampaknya tidak tak0t dengan sesiapa sahaja dan gemar berjalan dengan bebas tanpa dipimpin oleh ibu bapanya. Biasanya bayi seusia Lila sememangnya gemar meneroka sendiri apa yang ada disekelilingnya.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN -> untuk melihat gambar dan video seterusnya.. )

Di ruangan komen, ramai yang ger4m melihat kecomelan Lila yang berjalan terkedek-kedek. Antara komen-komen yang diberikan :

” Kenapa Tite nampak gar4ng dalam first pic tu ? tak0tnya. Comel nya rasa macam nak pic1t pp dia tu.. terkedek kedek.. “

” Semoga kekal bahgia sehingga ke syurga Allah… Amin. Kalau Lara swap face dengan Lila, adakah akan ada perbezaan.. “

” Tite nak buat bisnes diaper kat Malaysia ke.. Tite tenyum la titet titee. Tapi tite buat mcm mana pum cuteee.. “

” Lila exploring the world.. Semua tempat dia nk singgah.. Eeeee tite dah pandai cakap jommmm la .. comel la tite.. “

” Selonokk eeahh awak dah ada tatiii jalan lajuuu jaaaa happy titew tengok tawww cayanggg.. Comel nya rasa macam nak pic1t pp dia tu.. “

” Mcm bru jugak tgk gmbar mommy tite lahirkan tite… skrg tite dah berjalan.. cepat sungguh masa berlalu.. “

” Tite nie kuat menyinggah ehh? Semua tempat nak stop singgah.. Nasib laa Tite tiut sgt jln kedek2 camtu.. Ger4m aunty.. “

Wah, seronoknya Lila dapat berjalan sampai ke luar negara bersama keluarga. Kami di Berita Kopak mengucapkan selamat bercuti buat Scha Alyahya dan Awal Ashaari. Jaga diri dan jaga keselamatan ketika bercuti di sana.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Lila Amina

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..