” Let0p mask dia naa.. “

Rozita Che Wan Kongsi Gambar Memakai Mask Buat Ramai Terpegun. Amboi, Merelip Merelap Sangat Mask Dia. Rare Habis, Musim C0v1d-19 Pun Tetap Bergaya !!

Sebut sahaja nama Rozita Che Wan pasti ramai mengenali beliau. Rozita atau lebih mesra dipanggil Che Ta merupakan seorang pelakon popular di Malaysia. Beliau dikenali sebagai seorang selebriti yang gemar berfesyen tidak kira di mana sahaja.

Che Ta telah mendirikan rumah tangga bersama pelakon , Zain Saidin yang lebih muda darinya. Walaupun perbezaan umur yang agak ketara namun pasangan ini melayari bahtera rumah tangga dengan begitu bahagia sekali tanpa sebarang g0sip.

Perkahwinan mereka telah dikurniakan seorang cahaya mata perempuan yang sangat comel bernama Aaisyah Dhia Rana. Aaisyah kini berusia 6 tahun sering menjadi perhatian di laman sosial kerana rupa parasnya yang mempunyai kacuk4n melayu dan inggeris di sebelah Zain.

Menerusi akaun Instagram, Che Ta berkongsi gambarnya memakai mask yang dipenuhi dengan batu permata. Gambar tersebut telah mendapat ribuan ‘likes’ dan ramai yang berminat untuk membelinya. Ada juga yang bertanya di mana Che Ta mendapatkan mask tersebut.

Rata-rata memuji penampilan Che Ta yang tak pernah tak melet0p walaupun memakai mask. Antara komen-komen mereka :

” Let0p tue mask kakak … dorche cabana stail.. “

” Let0p mask dia naa.. “

” Mask ni khas hanya utk hampa jaa kaa .. “

” Che ta kalau tak blink blink bukan che ta .. “

” Wowwww… Ni confirm korona laqiiiii tak berani nak menyelud0p masukkkkk.. “

Ambil mask dia!! Melamp4u!!!!! Let0p!!! “

” Vazznya mask depa! Kami mau mask mcm Ni gak hampa!!!! “

 

Wah, sememangnya melet0p mask Che Ta. Tak pernah lagi admin tengok orang pakai mask sebegini. Menurut Che Ta, mask tersebut dibuat olehnya sendiri. Tak sangka Che Ta kreatif sangat. Bak kata ramai peminat Che Ta, kalau tak let0p memang bukan Che Ta.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Rozita Che Wan by Berita Kopak 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..