” Lawaklah Fizo, kan dah cuak muka wife tu. Kena tambah ram 1TB tu, haha.. ” – Netizen

Video Fizo Omar Menyakat Isterinya, Fazeera Nazri Ketika Menunjukkan Botol Cajun Seasoning Buat Peminat Terhibur. Ekspresi Muka Fazeera Tu Lawak Betul. Sempat Lagi Blur Eh. Connection Lost Ni, Hehe !!

Tular beberapa hari ini tentang rempah ratus yang dikatakan mempunyai bahan tidak halal. Video itu mendapat banyak respon daripada warganet dan apa yang mencuit hati, ianya kes1lapan membaca label di belakang rempah tersebut.

Meninjau entry terbaru di akaun Instagram Fizo Omar, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Fizo bersama isterinya, Fazeera Nazri berada di kawasan rempah ratus dalam sebuah supermarket.

Fizo menyakat Fazeera dengan mengatakan bahan ini selalu mereka pakai di rumah dan meminta Fazeera melihat kepada label di belakang botol rempah tersebut. Pandai Fizo ditunjukkan betul-betul pada perkataan ‘ p0rk ‘ untuk menak0tkan Fazeera.

Automatik cu4k muka Fazeera dan mula membaca secara teliti. Tulis Fizo, Fazeera memang selalu begitu, delay sikit menangkap gurauan. Apabila sudah tersedar Fizo sengaja mengusiknya, terus tersenyum Fazeera. Alahai nak4l lah Abe Joe ni, nasib lah wife tu tenang sahaja.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian oleh Fizo ini telahpun meraih lebih 7000 tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen yang diberikan :

” Alaa confuse nak tgk content ke nak tgk muka wife sbb cantik betul dia. Comey la wife abam Fizo. Tetap ayu & sopan walaupun kene game dgn abam Fizo.. “

” Reaction tu mahal, hahhaa perempuan kan. Cuak-cuak pun tetap cantik, sukalah tengok wife abe joe ni. natural beauty.. nasib tak kena lepuk abe joe.. “

” Sorry bang. saya terfokus dekat muka bini abang je, tak fokus pun apa yang abang cakap. cantik walaupun cuak haha.. bulat mata-mata dengar ada p0rk.. “

” Haha lawak, jah4tlah fizo menyakat fazeera. Kan dah cuak muka wife tu haha. Comel je sebut p0rk, melting la dengar suara dia. so lucky you are Fizo.. “

” Haha abe joe kena tambah ram sikit 1TB dekat wife tu. lawanya dia, suka tengok reaksi muka tu. cantikk sangat.. “

” Cuak pun lawa, macam student umur 18 tahun je. Used on ye, baca betul-betul haha. Muka delay tu kudus betul.. Nasiblah dapat suami suka menyakat ni.. “

” Ad0i aku pun terkena, Abe Joe ni nak4l lah. Cuak sangat tu muka wife nya haha. siapa ulang2 tgk video ni sbb nak tgk kecantikan wife fizo. comey mata bersinar2.. “

Fizo Fizo, ada sahaja agenda hendak menyakat isteri tu. Memang suka tengok muka cuak wife eh haha. Apa-apapun, ini hanyalah sekadar gurauan semata-mata dan semoga pembaca juga turut terhibur sama.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fizo Omar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..