” Lawa-lawa belaka.. ” – Netizen

Gambar Rozita Che Wan Beraya Bersama Adik-Beradiknya Cur1 Tumpuan Ramai. Wahh Mood Raya Masih Onzz Lagi Che Ta, Semua Cantik-Cantik !!

Setelah diumumkan oleh Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin bahawa merentas negeri telah dibenarkan, rata-ratanya buat ramai gembira akan perkhabaran tersebut. Ada yang telah mengambil keputusan pulang ke desa untuk bertemu kedua orang tua dan sanak-saudara kerana tidak dapat pulang berhari raya baru-baru ini.

Hasil tinjauan di Instagram, pelakon terkenal Rozita Che Wan telah berkongsi beberapa gambar bersama dia bersama adik beradiknya yang lain berkumpul meraikan lebaran yang belum tamat lagi. Wahh memang jelas kelihatan pelakon tersebut sangat gembira dapat bertemu dengan adik-beradiknya yang lain.

Rozita atau lebih dikenali dengan panggilan Che Ta memang tidak dapat dipisahkan antara fesyen dan dirinya. Pakaian yang dipakai oleh Che Ta sering menjadi tumpuan ramai kerana tidak pernah sekali pun, fesyen yang digayakan olehnya tidak cantik, semuanya melet0p !!

Turut dikongsikan oleh Che Ta, meskipun tidak lengkap untuk berkumpul secara semuanya, namun ia cukup menggembirakan Che Ta. Malah dilihat hindangan yang tersedia buat meraikan adik beradik Che Ta sangat sangat menarik.

Ikuti perkongsian tersebut di bawah :

Turut menjadi perhatian netizen semestinya wajah-wajah adik beradik Che Ta. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Tengah beraya lagi ke tu, cantik cantik semua.. “

” Terli0r plak tgok kek kt ada meja tu.. “

” Comeyy sgt Che Taa.. “

” Che Ta tak pernah tak cantik walau pun simple tetap nampak let0p gituw.. “

” Lawa-lawa belaka.. ”

” Bukan kaleng2 raya ni.. ” 

Wahh meriah betul melihat Che Ta bersama adik-beradiknya. Apa-apa pun, raya kan sebulan, manfaatkan masa yang terluang ini bersama-sama keluarga tersayang. Kami dari Berita Kopak turut mengambil kesempatan ini mengucapakan selamat hari raya buat Che Ta sekeluarga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Rozita Che Wan

Aktikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..