” Lainnya, tak nampak macam Fatiya yang dulu.. ” – Netizen

Gambar Terbaru Yang Dikongsikan Di Instagram Fatiya Latiff Buat Ramai Kel1ru. Eh Nampak Berbeza Sangat Wajah Fatiya Sekarang. Hampir Tak Kenal, Serius Memang Lain Sangat !!

Meninjau ke akaun Instagram Fatiya Latiff, perkongsian gambar terbaru Fatiya telah meraih perhatian ramai. Ini kerana ramai peminat agak kel1ru dengan perubahan wajah Fatiya yang nampak berbeza daripada dahulu.

Gambar tersebut memaparkan Fatiya memakai skarf berwarna biru dan sedondon dengan warna bajunya yang berwarna biru muda. Perkongsian gambar ini telah menerima lebih daripada 11 ribu tanda suka daripada warganet.

Walaupun wajah Fatiya nampak berbeza namun Fatiya tetap nampak cantik seperti selalu. Ada yang menyatakan mungkin kerana solekan yang dikenakan oleh Fatiya membuatkan wajahnya kali ini nampak berbeza.

Tidak kurang juga yang meneka mungkin kerana filter kamera yang digunakan oleh Fatiya. Walau apa pun tekaan mereka, tiada sebarang respon yang diberikan oleh Fatiya di ruangan komen mahukan pada kapsyen p0sting tersebut.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Pelbagai reaksi yang diberikan oleh netizen terhadap penampilan Fatiya pada gambar ini. Antara komen-komen yang diberikan :

” Salam fathia.. you look nice… love you… smile.. Tadi g kedai kita tpi tak cam langsung tu Fatiha cantik sngt.. “

” Doesn’t look like fathia latiff… so different.. nampak macam anju.. Nampak lain sikit kat pipi, mata dan hidung.. effect makeup kot.. “

” Alaaa dia same je cm dulu muka.. just edit pkai apps or tiktok sekiannnnn.. Semakin ayu, cantikk awak.. she getting better.. “

” Sebab mekap ke ni ? Lau mekap tkpela. sb muka fatiya yg asli lg super cntik.. pel1k gak, ingat follow siapa lah tadi.. “

” Sekali pandang ingatkan wonder woman pkai headscarf.. nampak lebih matang tapi tetap cantik.. macam muka anju.. “

” Beautiful even though with less makeup.. the right question, who is this ? go kak go, lupakan masa lalu, bangkit kembali.. “

” Lainnya tak nampak mcm fatiya dulu.. Fatiya yang dulu lagi jelita… fatiya sekarang cantik juga.. Fatiya dalam cerita ariana rose cantik g1lerrrr.. “

Mungkin betul juga kerana teknik solekan dan juga cara pandangan sisi Fatiya memnyebabkan wajahnya nampak berbeza. Semoga Fatiya Latiff terus berjaya dalam apa jua bidang yang diceburi dan juga dalam karier seni.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fatiya Latiff

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan…