” La Tahzan, jangan sed1h Allah bersama kita.. ” – Netizen

Janna Nick Kongsi Video Luahan Hati Di Akaun Instagramnya Sambil Menang1s Teres4k-Es4k Raih Perhatian Ramai. Alahai Kenapa Sed1h Sangat Ni, Bertabah Lah Janna !!

Terbaru meninjau ke akaun Instagram Janna Nick, selebriti berbakat ini telah memuatnaik satu video panjang bercerita mengenai isi hatinya. Sambil meluahkan perasaan Janna kelihatan sedang menang1s teres4k-es4k dalam rakaman video itu.

Umum mengetahui, Janna sentiasa kelihatan ceria dan positif. Namun kini perwatakan Janna sedikit berbeza dalam rakaman video tersebut. Sambil memandu Janna mengalirkan air mata menjelaskan beb4an dan mas4lah yang dihadapinya.

Tulis Janna, dirinya seorang yang suka akan komitmen kerja. Tidak sekali pun dia membenc1 karier dan kerjanya. Namun kerana jadualnya yang terlalu padat sehingga akhir tahun, Janna mengadu dan meluahkan rasa penat melalui video itu.

Dalam video juga, Janna mengakui dirinya tidak suka dilihat sebagai seorang yang lem4h dan  sekiranya netizen mengetahui dirinya seorang yang tidak kuat. Tetapi akui Janna sebenarnya bahawa dia bukan seorang yang kuat (But, I’m not strong).

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

View this post on Instagram

A post shared by Janna Nick (@jannanick)

Selain rakan-rakan artis, peminat juga turut memberikan kata-kata positif dan kata-kata semangat untuk diri Janna yang sedang dalam kesed1han. Antara komen-komen yang dit1nggalkan:

” Be strong janna.. Find time to rest.. ” – Alvin Chong

” Semoga dipermudahkan janna.. ” – Haris Anuar

” Go take a break Janna.. ” – Farah Nabilah

” Burnout alert.. We all go theough it dear.. Pick and choose.. Love yourself.. ” – Afdlin Shauki

” Sayang, be strong  ingat Allah ok.. I love u so much.. ” – Puteri Sarah Liyana

” Find pocket time to rest k.. Do deep breathing 5 minitues pun memadai.. Sayang dia.. ” – Yasmin Hani

” We created a life for purselves.. Do find time to rest & if you must, refrain from accepting too many projects.. Rest ok.. ” – Catriona Ross

” Relax je.. u decided what is best for u.. Nak relax, relax.. nak kerja ya kerja.. we are gemini.. we choose what is best for us and what makes us happy.. We are in control of ourself.. Enjoy Life To The Fullest My Love.. ” – Fazlina Ahmad Daud

” Sabar and keep strong Janna.. Take a deep breath dan ulang2 baca doa Nabi Yunus.. La ilaha illa anta subhanaka inni kuntu minaz zalimin.. ulang baca ayat ni berulang2 kali.. inshaAllah, semoga Allah permudahkan segala urusan.. ” – Leez Rosli

” لا تحزن،إن الله معنا. Jangan sed1h Allah bersama kita ubah lel4h menjadi Lillah moga lel4hmu menjadi tenang bertabahlah dan berehatlah agar dirimu menjadi lebih kuat.. “

” Be strong.. Be strong.. Be strong.. N stay strong.. We love you.. Its okay klu ternampak lem4h.. Kita kan hanya manusia biasa.. Kami paham.. Being tired isn’t a failure, it’s human.. lots of dzikir in shaa Allah.. and take care of you.. “

” You’re not a failure baby gurl.. Everyone needs a break every now and then.. You just need to pause and breathe and sleep.. One step at the time okay.. Bukan semua benda kena fast paced.. You’re Nurul Jannah bt Muner and break1ng down does not make you a failure.. “

” Ala sayang npe nanes2 ni.. keep be strong sayang.. i sentiasa ada di blakang u.. abaikan perkara negat1f yg dit0mahkan terhadap u.. perbaiki diri.. xde manusia yg sempurna kt dunia ni.. “

” Cuba ambik cuti rehatkn diri dan back to work bila dah emotional mentaly dah fit dan ready.. Akak kena meditation kak.. cari ketenangan.. Sesiapa yang volunteer nak bagitau aku apa terjadi.. “

Panjang betul bicara hati yang dikongsikan Janna. Wajarlah sebagai seorang selebriti Janna berasa sedemikian kerana dirinya juga manusia biasa. Semoga Janna berjaya mencari solusi yang terbaik buat dirnya. Apa-apa pun kami di Berita Kopak mendoakan yang baik-baik buat Janna dan semoga dipermudahkan urusan Janna.

Silakan SHARE..

Sumber : IG jannanick

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..