Connect with us

Artis / Selebriti

” Ketawa tu yang mahal, penuh dah gigi dia.. ” – Netizen

Video Terbaru Anak Elisya Sandha, Bunga Elhaq Gelak Terkekek-Kekek Digeletek Oleh Bapanya Buat Ramai Geram. Alahai, Comel Betul Bunyi Ketawa Bunga. Makin Besar Makin Cantik Lah Bunga !!

Meninjau ke akaun Instagram Bunga Elhaq, perkongsian sebuah video terbaru Bunga sedang digom0l oleh bapanya, Uzair Haqimy telah meraih perhatian ramai. Bunga dilihat semakin montel dan giginya juga sudah semakin tumbuh penuh.

Bunga ketawa terkekek-kekek apabila digom0l oleh bapanya sambil berbaring. Semestinya Bunga tidak dapat menahan geli apabila dirinya digeletek. Bunyi tawa Bunga sangat comel dan membuatkan ramai netizen geram melihat kecomelan Bunga.

Klik gambar untuk info..

Umum mengetahui Bunga ialah cahaya mata pelakon Elisya Sandha bersama suaminya, Uzair Haqimy yang merupakan anak sulung Sheila Rusly dan Jinggo. Bunga merupakan cucu sulung buat Sheila dan Jinggo. Sejak dilahirkan, Bunga sering mencur1 perhatian di media sosial.

Perkongsian video ini telah menerima lebih 2 ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik buat masa ini. Bunga kini sudah berusia setahun lebih dan wajah Bunga banyak menyerupai bapanya serta neneknya, Nanna Sheila.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, pelbagai respon yang diberikan oleh netizen apabila melihat video ini. Antara komen-komen yang diberikan :

” Alaaaaa… Nanna dah miss Bunga ni.. how???? Ketawa tu yang Mahal .. Penuh dah gigi dia.. cantik..  Bunga yg solehah.. Bunga kena romosh.. “

” Wah cik bunga nie .Kiut sgt.. Gigi dah byk dah, tak lame lagi dah pandai ckp.. Bunga yg cntek.. tk jemu di pandang sejak baby LG.. “

” Alolololo comel bunga.. Bunga yg cntek.. tak jemu di pandang sejak baby LG.. comeynyaaa mata dgn kening dia sesuatu sgt omey2.. “

” Lama tk nmpak dia rindu la dengan kecomelan dia.. May Allah bless & keep you safe always Bunga bungaelhaq. MasyaAllah tabarakallah cantik sgt lah.. “

” Tak tau la.. tp aku sorang jer ker pasan kekadang sekali imbas muka mcm sheila rusly.. Geram nya, gebu sangat.. Comel.. “

” Omeyyy sangat ni… Ada iras² Nana la Bunga.. Alooooo comey bunga moga ada rezeki jumpa bunga acik cayanggggg bunga.. “

” Cantik.muka unik.besar nt mesti lbh cantik drp ibu n makciknya.. ger4m lah tengok bunga ni.. makin besar makin cantik.. “

Klik gambar untuk info..

Kanak-kanak seusia Bunga ini sememangnya seronok untuk diajak bermain kerana mereka selalunya gemar untuk ketawa. Selain itu, bonding time adalah penting untuk mengeratkan hubungan ibu bapa dan anak-anak. Semoga Bunga Elhaq membesar menjadi anak yang baik serta solehah dan membanggakan keluarga. Amin..

Silakan SHARE..

Sumber :  IG Bunga Elhaq

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT