” Kena bahan ter0k ea. Setahun belum tentu hilang kes pengacara terkenal ni.. ” – Netizen

Gar4-Gar4 Persembahan Anak Buah Di ICSYVMY3, Shuk Sahar Jadi Bahan Us1kan Shuib Sepahtu Dan Fizie. Bertabahlah Shuk !!

Bagi peminat yang menyaksikan rancangan hiburan ICSYVMY kelmarin pasti masih gel1hati dengan aksi Shuk bersama anak buahnya yang menjadi salah seorang peserta pada malam itu. Aksi mereka itu mencuit hati tidak hanya panel di studio malahan respon daripada penonton di rumah juga semua terhibur dengan episod itu.

Ayat dari anak buah Shuk yang menyebut pakciknya seorang pengacara terkenal buat semua ketawa tambah-tambah Jihan Muse. Kelakar sungguh jika melihat semula aksi dan reaksi Shuk di pentas penentuan bersama anak buahnya itu. Sampai bergul1ng Naim Daniel selaku artis jemputan gel1 hati.

Tidak cukup di set ICSYVMY, Shuk jadi bahan usikan rakan-rakan setugasnya di konti H0t FM pula. Shuib Sepahtu dan Fizie bersungguh-sungguh menyak4t Shuk dan berulang kali menyebut ayat pengacara terkenal sampai buat Shuk tak keruan jadinya. Alahai nak kes1an tapi lucu la Shuk !

Menerusi akaun Instagram hot FM, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Shuib Sepahtu dan Fizie membahan Shuk gar4-gar4 ins1den di rancangan ICSYVMY. Shuk yang disebut-sebut sebagai pengacara terkenal ini buat konti jadi meriah dengan us1kan rakan kontinya ini.

Jom tonton video di bawah :

Terkini perkongsian dari Hot FM, Shuk masih lagi dibahan rakan setugasnya ini. Sabar jelah Shuk !

Perkongsian ini mendapat perhatian daripada ramai peminat. Antara komen-komen mereka :

” Disebabkan ank sedara pak sedara kena bah4n.. “

” Hab1s la… Modal ni bleh pakai minimum utk stahun ni.. “

” Kan dh kene bah4n ahhahahaha. Berdek4h aq gelak semalam.. “

” Ad0h pnt cmni gi mana-mana kne bah4n. Kec4man ni rasanya akan berlarutan.. “

” Kne bah4n truk ea. sethun blom tentu ilang kes pengacara terkenal nie.. “

” Hahahahahha terkenal apa… Aku pun kenal si shuk ni. memang terkenal.. “

” Hahahaha!! Kes1an abang shuk tak habis kena bah4n eh.. “

Seronok sungguh Shuib dan Fizie membahan Shuk. Betul-betul terkena Shuk kali ni. Jadi modal membahan kawan-kawan sekonti. Apa pun, tidak dinafikan Shuk antara pengacara yang terkenal dan sering muncul di kaca TV. Semoga Shuk semakin success dan berjaya dalam kerja seninya ini. Aamin

Kami kongsikan video persembahan di ICSYVMY yang tul4r untuk tontonan seperti di bawah:

Silakan SHARE..

Sumber : IG hotfm, IG TV3 Malaysia, Youtube TV9 Malaysia Official 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..