” Kemain dia, finishing yang tak tahan tu. Comey sangat.. ” – Netizen

Dato’ Fazley Yaakob Kongsi Video Anaknya Ellie Membuat Tutorial Make Up. Amboi Pandai Sungguh, Mak Pak Brush Semua Keluar. Part Last Tu Comel Sangat !!

Pelbagai gelagat dan aksi anak-anaknya dikongsikan di akaun Instagramnya. Dato’ Fazley sememangnya dikenali sebagai ayah yang sangat sporting. Hubungan akrab dengan anak-anak sering buat peminat terhibur. Kemanjaan anak-anaknya bersamanya buat ramai cemb0ru.

Memiliki 3 orang anak lelaki dan seorang perempuan, sudah tentunya yang paling manja si puteri comel bernama Ellie. Lihat sahaja perkongsian Dato’ Fazley terdahulu, macam-macam gelagat Ellie yang melucukan. Menjadi kebiasaan bagi anak kecil, segala kelakuan orang dewasa akan diikutnya.

Jika dilihat Ellie suka membuat aksi berlakon dan memasak, semuanya kerana melihat Didanya yang sering memasak di dapur restoran miliknya. Memandangkan Ellie satu-satunya anak perempuan, pastinya dia memerhati setiap kelaku ibunya ketika bersiap dan terjadilah satu peristiwa yang melucukan.

Menerusi akaun instagram, Dato’ Fazley telah berkongsikan satu video yang memaparkan gelagat Ellie yang sedang membuat tutorial make up. Aksi Ellie yang sangat comel dan bijak itu menarik perhatian ramai. Amboi bukan main Ellie habis semua cara Mama make up diikutnya.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Ellie ini sangat menghiburkan peminat. Antara komen-komen mereka :

” Eeeeeeee ger4m betul dengan ellie ni.. “

” Finishing yang tak tahan tu.. “

” Tang lipstik tu tak tahann.. “

” Truly Anak Dara.. “

” Kemain dia. Buat bunyi bibir yang last tu tak tahan.. Comey sangat.. “

” Kena lah dida dia layan nanti ellie pergi beli barang-barang make up.. “

” Oh my god… So adorable… What a silence tutorial the moment she started!.. “

Pandai betul si comel ini membuat tutorial makeup. Walaupun hanya menggunakan imaginasinya membayangkan corak solekan, gaya Ellie benar-benar menghiburkan. Dida dah boleh ready jadi peneman Ellie shopping la nanti. Apa pun, kami di Berita Kopak berharap agar Ellie sentiasa sihat dan dilindungi Allah sentiasa. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dato’ Fazley Yaakob

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..