” Kelakar Maryam nak Ryzal menang1s macam video orang lain.. ” – Netizen

Video Maryam You Narae Memberitahu Kehamilannya Kepada Suaminya, Nik Ryzal. Ish Sus4h Betul Nak Bagi Ryzal Percaya Cakap Maryam Ni. Dari Nak Seb4k Dah Jadi Ketawa !!

Meninjau akaun Instagram Durian Kimchi, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Maryam berada di dalam kereta bersama Ryzal. Maryam memberitahu Ryzal bahawa Ryzal bakal menjadi seorang bapa.

Mengharapkan Ryzal akan terharu dengan berita ini, nyata Ryzal sukar untuk mempercayai kata-kata Maryam kerana isterinya ini suka bergurau. Maryam yang menunjukkan dalam video ini hasil ujian kehamilan yang dibuatnya di rumah sebelum itu.

Oleh kerana jalur kedua tidak berapa jelas dan pudar, Maryam turut menghantar gambar keputusan ini kepada kawan-kawannya yang sudah mempunyai pengalaman bagi menanyakan samada dirinya hamil atau tidak.

Beberapa kali Maryam memberitahu dirinya hamil namun Ryzal masih lagi tersenyum dan ketawa. Namun diakh1rnya Ryzal memberitahu sekiranya benar Maryam hamil, dia akan menang1s di rumah nanti. Alhamdulillah setelah dua tahun berkahwin, impian mereka untuk mempunyai cahayamata dimakbulkan Allah.

Jom tonton video di bawah :

Ucapan tahniah memb4njiri ruangan komen posting ini. Wah tidak lama lagi bakal ada durian kimchi junior lah. Antara komen-komen peminat :

” Kalau sy jd ryzal bwk maryam p klinik skrg jgk p test hehe tak sabar. Congrats ryzal dan maryam. doakan kakak juga ya.. “

” Haha kelakar betul la korang ni. Congrats to both of you. Happy for both of you. Betul la tekaan Fauziah nawi yang maryam ni berisi.. “

” First time aku senyum sampai hab1s video. Maryam asal cute sangat ni. Ryzal ple4se take care of her. Tahniah korang, alhamdulillah.. “

” Sebab selalu kena pr4nk sampai susah nak percaya dah. Congratulations to Maryam dan Ryzal. Semoga Maryam dan anak sihat selalu.. “

” Terharu pulak tengok, Alhamdulillah tahniah Maryam. Take care dan semoga semuanya dipermudahkan sehingga 9 bulan dan selamat melahirkan nanti.. “

” Masal4hnya Maryam selalu kenakan Ryzal. Ryzal kat situ dah terharu cuma was was tu ada hahha. Kelakar Maryam nak Ryzal menang1s macam video orang lain. By the way tahniah korang, durian kimchi junior is coming.. “

” Tahniah Maryam, jenuh nak yakinkan Ryzal ye hehe. Tahan aje Ryzal padahal menah4n seb4k tu. Syukur dengan rezeki Allah beri.. “

Sesungguhnya Allah mengatur sebaik-baiknya untuk semua h4mbanya. Penantian Maryam dan Ryzal membuahkan hasil. Kami dari Berita Kopak juga mengucapkan tahniah atas berita gembira ini dan semoga segala urusan Maryam dipermudahkan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Durian Kimchi, IG Maryam You Narae

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..