” Kelakar je Ainul, kalau boleh nak lari jauh dari badut tu.. ” – Netizen

Nurul Erwani Kongsi Gambar Dan Video Majlis Sambutan Ulangtahun Kelahiran Ainul Mardhiah Yang Ke 2. Alahai Ainul Tak0t Tengok Badut Rupanya. Tengok Sahaja Gayanya Nak Lari Sampai Menang1s Terus. Comel La Ainul !! 

Ainul Mardhiah menjadi anak kecil kesayangan seluruh rakyat Malaysia. Kisahnya yang menangg0ng derit4 akib4t k4nser mendapat liputan meluas ketika itu. Berkat bantuan dan doa seluruh warganegara, Ainul akh1rnya selamat menjalani pembed4han.

Kini Ainul membesar dengan sihat dan banyak perkembangan p0sitif dalam tumbesarannya. Ibu Ainul, Nurul Erwani sering berkongsikan perihal semasa Ainul di Instagram miliknya. Ainul sudah mula bercakap malahan si kecil ini gemar menyanyi.

Ainul juga sudahpun bergelar kakak apabila ibunya selamat melahirkan seorang bayi lelaki bulan lalu. Umar Abdurrahman nama yang diberi untuk adik Ainul. Pada posting terdahulu di Instagram ayah Ainul juga ada ditunjukkan wajah gembira Ainul apabila dius1k Umar.

Meninjau akaun Instagram Nrlerwani, telah dikongsikan sekeping gambar dan sebuah video yang memaparkan majlis sambutan ulangtahun kelahiran Ainul yang kedua. Karton Omar dan Hana menjadi tema dekorasi pada majlis Ainul ini. Apa yang menariknya adalah gelag4t Ainul yang tak0t pada badut, jelas sungguh dari reaksi muka Ainul tu.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Kl1k butang KANAN > untuk menonton video seterusnya.. )

View this post on Instagram

Alhamdulillah. Harini dapat meraikan Hari Lahir Ainul yang ke dua tahun❤️ Ainul happy sangat harini. Walaupun happy, tapi tengoklah gelagat Ainul yang takut pada Badut😆 . Terima kasih kepada family, kawan-kawan dan juga jiran-jiran sebelah rumah yang hadir untuk meraikan majlis Ainul🥰. Maaf Tak dapat nak jemput semua. InshaAllah, bila penyakit-penyakit berbahaya sekarang ni dah tiada nanti, Mama dan Walid pasti akan jemput sesiapa yang mahu berjumpa Ainul. InshaAllah suatu hari nanti❤️. . Yang paling penting, terima kasih kepada semua rakyat Malaysia yang berikan ucapan serta doa yang tak putus-putus untuk Ainul Mardhiah. Semoga semuanya sentiasa dimurahkan rezeki, serta diberikan kesihatan yang baik🥰. . Terima kasih pada @littlesho.events merealisasikan permintaan mama Ainul untuk deco tema Omar&Hana. Cantik sangat!✨

A post shared by Nurul Erwani Zaidi (@_nrlerwani) on

Gelag4t Ainul yang tak0tkan badut ini menarik perhatian peminat. Alahai sampai memusing-musing badan Ainul. Antara komen-komen :

” Alaaa cian dia tak0t badut.. hb ainul comelll.. “

” Selamat Hari lahir adik ainul… Rasa macam cepat je adik ainul membesar.. “

” Happy Birthday Ainul. I know …. Aunty pun tak0t clown tu.. “

” Happy btday Ainul… semoga menjadi anak yg solehah… sian dia tak0t uncle badut.. “

” Punya tak0t ainul kat badut tu cian dia.. selamat hari lahir ainul.. “

” Kesi4n Ainul tak0t kat badut. Tak0t tapi tetap tepuk tangan.. “

” Happy Birthday Ainul… semoga menjadi anak yang solehah. Aamiin.. “

” Hahahaha. Klakar je ainul. Kalo bole nak lari jauh dari badut tu. Happy birthday Ainul.. “

” Wahhh birthday partyy, comel ainul tepuk tangan.. “

Seronoknya Ainul sambut birthday tapi badut tu buat sp0il la. Sampai menang1s Ainul gara-gara tak0t tengok muka badut yang putih macam opera cin4. Apa pun, selamat hari lahir Ainul, moga membesar menjadi anak yang berguna buat kedua ibu bapa. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nurul Erwani Zaidi

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..