” Ee pandai lah dia, cute sangat doanya. Semuanya anarr hehe.. ” – Netizen

Video Ardy Wira Membaca Doa Makan Sebelum Minum Susu Yang Begitu Menghiburkan. Alahai Sebutan Doa Tu Comel Sungguh. ‘Anar Anar’ Pun Bolehlah Wira !! 

Betty Rahmad adalah adik kepada pengarah dan pelakon terkenal Erma Fatima dan Datin Seri Umie Aida. Selain berlakon, Betty juga ada bakat  dalam bidang nyanyian. Suaranya boleh dikatakan merdu dan sedap didengar. Video nyanyiannya sering dikongsikan di laman Instagram miliknya.

Betty mengakhiri zaman bujangnya dan memilih Ardy Damis sebagai pasangan hidupnya. Walaupun mereka berbeza umur dan Betty lebih tua berbanding Ardy Damis, namun mereka nampak sebaya dan seiras wajahnya. Betty dikurniakan Allah seorang cahayamata lelaki tahun lalu yang diberi nama sebagai Ardy Wira.

Wira membesar menjadi seorang kanak-kanak yang ceria. Suka mengukir senyuman membuatkan Wira menjadi kesukaan ramai peminat. Sudahpun berusia setahun, Wira sudah pandai menghafal watak karton kegemarannya iaitu Thomas And Friends.

Meninjau akaun Instagram Ardy Wira, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Wira sedang membaca doa makan. Wira yang mengikut bacaan Betty kedengaran cuma ‘anar anar’ sahaja di belakangnya. Pandai sangat ambik hujung-hujung je Wira ye.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Wira yang mengikut bacaan doa Betty ini menarik perhatian ramai. Tak pernah tak comel lah Wira ni. Antara komen-komen peminat :

” Eeee.. Pandai la diaaaaa. Alolo minum susu.. “

” Hujung jer sebut yer. Comey sgt taw.. “

” Masyallah. Ardy Wira is such a handsome & adorable baby boy.. “

” He is so cute, dgr na saje Kat belakang.. “

” Comel ana ana je belakang tu… semoga wira jadi anak yg soleh.. “

” Cute sangat doanya, semuanya anarr hehehe.. “

Alahai Wira ni, baca doa pun comel je sebutan tu. Baguslah sudah diajar sejak bayi adab sebelum makan dan minum yang betul. Semoga Wira menjadi anak yang soleh apabila dewasa nanti dan sentiasa berbakti terhadap kedua orang tua. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ardy Wira, IG Betty Rahmad

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..