” Kejap kat London, kejap kat Paris eh ada kat Sydney pulak.. ” – Netizen

Dato’ Rizalman K0ngsi Gambar Photosh00t Beg Terbaru Keluarannya, Namun Background Gambar Tersebut Jadi Perhatian. Wahh.. Nampak Macam Kat Oversea !!

Mengumumkan persaraannya sebagai pereka fesyen pakaian pada 22 Februari lalu, Dato’ Rizalman dilihat mencurahkan idea dan bakat rekaannya pada cabang baru. Menghasilkan apron dan beg-beg yang comel rekaannya, beliau turut menghasilkan tudung dan songkok di bawah jenamanya sendiri.

Seorang yang kreatif dalam berkarya, rekaannya walaupun nampak simple namun tetap terserlah keanggunan dan eksklusif pada pandangan mata ramai. Memberikan nama produk-produk ini yang semuanya bermula dengan perkataan ‘ ri ‘, boleh dikatakan semua pr0duknya menjadi reb0tan dari orang kenamaan ataupun selebriti. Ribucket71, ribucket71mini, ripurse,ribae dan ritwilly antara nama yang diilhamkan oleh Dato’ Rizalman.

Memandangkan situasi yang masih belum reda dengan w4b4k peny4k1t, Dato’ Rizalman membuat sessi photosh00t barangnya ini hanya di rumah. Memiliki rumah agam yang besar dan luas, kesemua gambar nampak berbeza latar belakangnya seolah-oleh berada di negara lain. Hebat sungguh Dato’ Rizalman mengunakan segenap ruang rumah.

Menerusi akaun Instagram, Dato’ Rizalman telah berkongsikan beberapa keping gambar beliau sebagai model yang memperagakan produknya itu untuk dijadikan bahan pemasaran. Dengan wajah yang kacak, persekitaran dan background belakang buat ramai peminat kagum.

Jom baca perkongsian di bawah :

Penampilan dan background gambar-gambar ini mendapat pujian netizen. Antara komen-komen mereka :

” Segak aihh dato. Kat Perancis ka tu.. “

” Gambar 6,7,8,10 paling segak sungguh ehh! Style c0mic jepun or retis korea sangat.. “

” Segakkkk aihhh macam tengok vogue magazine je.. “

” Uiii dah macam bukan kat malaysia dahhh backgroundnyaa !! Orang memang dah segak.. Background chantek.. “

” Kejap kat London, kejap kat Paris eh ada kat Sydney pulak, slide lagi. Lor kat Malaysia rupanya.. “

” Macam dekat parisssss.. “

” Lokasi macam over the sea jer … Walhal belakang rumah Dato je…. Nice.. “

Lain macam betul bila tengok background gambar Dato’ Rizalman ni. Bila sang profesional bekerja, hasilnya memang mantap. Sampai peminat pun jadi kel1ru ini di Malaysia atau luar negara. Terbaik hasil kerja Dato’ sepasukan. Apapun Kami di Berita Kopak mengharapkan supaya Dato’ Rizalman terus success selalu dan menjadi contoh kepada usahawan lain.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dato’ RizalmanĀ 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..