” Kec0h kalau Dayang dengan Dato’ Ri, riuh rendah gam4t haha.. ” – Netizen

Dayang Nurfaizah Kongsi Sedutan Video Penggambaran Program Pung Pang Rizalman. Ad0i Bila Dayang Bertemu Dato’ Rizalman, Kec0h Jadinya. Part Haa Masuk Tu Mencuit Hati Sungguh, Meriah !!

Keakraban hubungan persahabatan penyanyi Dayang Nurfaizah dan pereka fesyen terkenal, Dato’ Rizalman Ibrahim sememangnya diketahui umum. Sudah bertahun-tahun lamanya mereka bersahabat dan Dayang juga menjayakan konsert Kesuma Jiwa tahun lalu tanpa mengenakan sebarang bayaran demi silaturahim mereka.

Meninjau akaun Instagram Dayang Nurfaizah, telah dikongsikan satu video yang memaparkan scene penggambaran bagi program Dato’ Rizalman iaitu Pung Pang Rizalman. Kembali menjadi tetamu jemputan, rancangan masak memasak ini pastinya kec0h apabila dua sahabat ini bertemu.

Mulut Dato’ Rizalman yang suka berceloteh dan non stop bercakap membuatkan peminat meminatinya. Bebelannya bukan sembarangan kerana semuanya berunsur nasihat. Dalam video pendek ini, nampak keserasian dan kemeriahan apabila Dayang memasak bersama di dapur.

Tengok sahaja gelagat Dato’ Rizalman yang tidak berhent1 bercakap dan Dayang yang sudah masak dengan perangai sahabat baiknya ini hanya tersenyum dan melayan sahaja. Tentu ketawa sampai ke akh1r rancangan kalau riuh sebegini.

Jom tonton video di bawah :

Wah hang4t sungguh dapur kalau ada geng masak seperti Dayang dan Dato’ Rizalman ini. Wajah Dayang yang cantik juga mendapat pujian peminat. Antara komen-komen peminat :

” Dahlah cantik, pandai masak pulak tu. Kec0h kalau Dayang dengan Dato’ Ri haha. Excited tak sabar nk tunggu siarannya.. “

” Wah ada dayang la. Nak masak ke nak berper4ng haha. Dayang pakai baju designer mana, cantiknya la.. “

” Eh tak sabar pulak nak hari raya ni. puasa pun belum haha. Tan Barbie, tak pernah tak cantik la Dayang ni.. “

” Wow tak sabar, lawa baju Dayang. Dayang pun comel haha. Masukkk hah masyukk.. ad0i lucu la kec0h betul.. “

” Wah idola kita la. Tak sabar la nak tengok nanti. Riuh rendah, gam4t sih riuhh. Tak sabar, comel sangat la korang berdua ni.. “

” Elok sangat dengan abang gee tu, gheyuh ghendah. Dayang cantik, muka macam Beyonce bila dia besar mata.. “

” Whoaa Dayang baking la, mood raya. Dayang ni memasak pun cantik, cepatlah Dato’ Ri masuk meminang Dayang hehe.. “

Bukan main la Dato’ Rizalman menjer1t suruh masukkan tepung, memang menghiburkan. Kalau dengar celoteh Dato’ Rizalman memang tak jemu. Apa pun, semoga persahabatan mereka ini kekal berpanjangan dan kedua-duanya terus berjaya dan cemerlang dalam karier.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dayang Nurfaizah, IG Rizalman71, IG Dayang Dua Dekad

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..