” Masih v0gue pose dia.. ” – Sharifah Shahirah

Penampilan Terkini Pelakon Lagenda, Noorkumalasari Bersama Dato’ Rizalman Di Rakaman Pungpang Rizalman 2021. Masih Tetap Anggun, Gaya Tu Tetap Macam Model. Cantik !!

Siapa tidak kenal dengan nama primadona, Noorkumalasari. Adik kepada Anita Sarawak ini juga adalah penerima trofi Anugerah Pencapaian Sepanjang Hayat, Anugerah Bintang Popular BH (ABPBH) Ke-31 beberapa tahun yang lalu.

Tahun lalu juga, Noorkumalasari dijemput sebagai tetamu dalam rancangan temubual Next To Neelofa. Penampilannya yang sudah berhijrah dan berhijab sepenuhnya ini jauh berbeza dengan zaman kegemilangannya dahulu.

Meninjau akaun Instagram Dato’ Rizalman, telah dikongsikan video dan gambar semasa penggambaran rancangan Pungpang Rizalman edisi Ramadhan bersama Noorkumalasari. Memilih primadona ini sebagai tetamu jemputan, perbualan mereka nampak begitu meriah.

Noorkumalasari sekalipun sudah 60an usianya masih tetap nampak cantik dan bersemangat. Gayanya bergambar juga masih terserlah gaya modelnya. Bekas peragawati ini juga bakal diangkat kisah hidupnya dalam drama bersiri Akulah Noor.

Jom tonton video di bawah :

(Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Perkongsian Rizalman ini terutamanya wajah Noorkumalasari mendapat perhatian daripada peminat. Antara komen-komen mereka :

” Masih v0gue pose dia.. ” – Sharifah Shahirah

” Legend supermodel ttp style bila posing. Gaya model tu still ada, auranya stil onnz. Masih tetap cantik dan v0gue.. “

” Pose Kak Noor tetap let0p, selalu nampak beliau kat area Ampang ni. Penuh gaya Kak Noor ni, lagendary Noorkumalasari.. “

” Dua-dua lejen, Masya ALLAH kak Noor, still got the groove. Tetap v0gue dan gaya modelnya tak pernah h1lang. Tak sabar nak tengok puasa nanti.. “

” Lamanya tak tengok primadona Noor Kumalasari.. beraih wajah dia.. lebih cantik dulu. Artis idola saya, tak sabar nak tengok aihh.. “

” OMG Diva Primadona Malaysia , aura supermodel kak noor tetap terserlah. We miss her, cantiknya kak noor tak berubah.. “

” Wah Kak Noorkumalasari aura model msh sngt kuat, Kak Noor yg always glam. Pergh Kak Noor, on point. terubat rindu dapat tengok kak noor.. “

” Masih cantik jelita seperti dulu, crush zaman kanak kanak ni. Gambar last tu supermodel sangat, tak berubah awet muda.. “

Masih terserlah gaya modelnya Noorkumalasari, kalau sudah bekas model, gaya tu tak pernah tak menarik. Peminat juga tidak sabar untuk menyaksikan kemunculan Noorkumalasari pada bulan Ramadhan nanti. Semoga Noorkumalasari sentiasa dikurniakan kesihatan yang baik dan bahagia selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Rizalman71, IG Khir Khalid, Khiriah17

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..