“ So cute both, abang suruh pakai garfu la Ara.. ” – Netizen

Video Terbaru Gelagat Anak Tya Arifin, Ariff Jiwa Dan Azzahra Jiwa Asyraf Yang Cur1 Perhatian Peminat. Bukan Main Simple Doa Makan Ara Tu Yer. Comel Sangat Telatah Dua Beradik Ni !!

Tya Arifin merupakan selebriti kelahiran negara Indonesia yang mula mendapat nama di tanah air suaminya, Malaysia. Setelah mendirikan rumah tangga bersama Asyraf Khalid, Tya kini nampaknya semakin berjaya dalam perniagaan yang diusahakan bersama suami.

Terbaru, hasil tinjauan di akaun Instagram telah memaparkan telatah anak perempuan dan lelakinya, Ariff Jiwa dan Azzahra Jiwa atau Ara yang sedang duduk bersama di hadapan meja makan. Mereka dua beradik sedang menikmati hidangan mee kuning sambil gelagat mereka itu dirakam oleh Tya.

Kedengaran Ariff yang sedang membaca doa sebelum memasukkan makanan ke dalam mulut. Lebih menarik perhatian, sempat lagi Arif menegur Ara apabila doa yang dibaca adiknya itu separuh sahaja. Comel sangat Ariff mengajar adiknya itu.

Alahai Ariff, bukan setakat menegur dan mengajar adiknya membaca doa. Arif juga menegur adik kesayangannya supaya menggunakan garfu ketika menyuapkan mee ke dalam mulut. Nampak Ariff adalah seorang abang yang penyabar dan rapat dengan adiknya itu.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Video ini telah menerima banyak tanda suka dan komen-komen positif. Ara kelihatan begitu exc1ted ketika menikmati makanan dan ramai yang memuji Ariff seorang abang yang pandai dan penyayang. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

“ Love Ara so much.. Doa apa itu araaa.. MasyaAllah.. Cute nya.. So cute both.. Yessss anak kedua mmg macamt u.. Kami kuat.. Go ara goo.. ”

“ Chaiyok ara.. sgt ligat banding abg arif.. suka aunty tgk keletah ara.. Hahaha gemes.. Always so comel je dua2 ni.. Lucu nyaa.. Cute.. ”

“ Seronok ada anak keletah membahagiakan.. Abang Arif pandai.. ajar adik ya sayang.. good boy aunty nie.. Comey lah.. Bijak lak tue.. ”

“ Abang Bijak and Cute, nampak sangat arief Tu sabar kat adik nya.. dua2 pun kiyutttt.. Alorrr comelll laaa.. cute banget.. Syndr0me ank no 2 org kata.. ”

“ Arif sebut ara pun macam anak buah kau hahaha.. nak kedua mmg ikut suka hati dia.. sama macam Alisa Aisyah.. beza dengan abang.. alahaiii cedik nye ank kamu.. ”

“ MasyaAllah.. bijak n Comel Anak2 you.. tya arif ada minum jiwaku lg tk, lama tk nmpk dia minum.. arif, Ara org nya cerdik, pintar.. ”

“ Anak kedua memang lebih berdikari.. Anak aunty pun begitu sedari kecil.. Juga paling ker4s hati.. Abg suruh pakai garfu lah ara.. Cutenya anak2 tya.. Aunty suka tengok gelagat dia org.. ”

Semakin sama-sama membesar, banyak ragam dan keletah menarik Ariff dan Ara yang menghiburkan ramai. Apa-apa pun kami di Berita Kopak mendoakan semoga Ara dan Ariff berjaya dunia akhir4t serta sentiasa membesar dengan sihat menjadi anak yang baik.

Silakan SHARE..

Sumber: IG tyaarifinw

Artikel ini disediakan oleh Berita Kopak. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..