” Confirm bestfriend dengan Atok. Pandainya Isaac ‘sembang’.. ” – Netizen

Video Anak Zahirah Macwilson, Isaac Raees Sedang ‘Bersembang’ Dengan Datuknya. Amboi Pandai Isaac ‘Jawab’ Masa Atok Tanya Nak Solat Dengan Atok Ke, Comel Sungguh !!

Si comel Isaac Raees kini menjadi perhatian ramai sejak diperkenalkan kepada umum. Permata hati pasangan pelakon sama cantik sama kacak, Zahirah Macwilson dan Aiman Hakim Ridza kini sudah berusia 2 bulan lebih.

Hasil tinjauan kami di akaun Instagram ibu Zahirah iaitu Maslinda Yusoff, telah dikongsikan video terbaru Isaac bersama suaminya. Dalam video yang berdurasi kurang 1 minit itu, Isaac sedang ‘bersembang’ dengan datuknya.

Apa yang menarik perhatian, Isaac begitu asyik memandang wajah datuknya dan seolah-oleh faham apa yang diperkatakan oleh datuknya itu. Kelihatan datuk Isaac seorang datuk yang penyayang dan rajin melayan cucu.

Ketika datuk Isaac bertanya kepada Isaac ‘nak solat dengan atok ke ? ‘, secara kebetulan kedengaran suara halus Isaac menjawab ‘hmm.. ‘. Alahai macam faham pulak apa yang atok cakap tu ye Isaac. Bijak betul dia.

Jom tonton video di bawah :

Tak mustahil Isaac akan menjadi BFF atok bila besar nanti. Rata-rata peminat memuji cara layanan atok Isaac. Antara komen-komen yang dit1nggalkan oleh mereka :

” Confirm besfren dgn atok.. comelnyeeee.. Pandai sembang, clever boy.. Ger4mmm seketul ni.. Sweet atok.. “

” Atok punye BFF.. dia nk atok ajar naik basikal cam atok ajar daddy dia lah tu.. Awww.. Most Adorable.. Love both.. “

” Alaa comelnya atok dia ajak dia solat sama. Aww love sangat.. Lucky Isaac.. ur atok is so loving.. so natural.. “

” Pandai nya Isaac sembang ngan Atok.. Atok pun rajin layan Isaac kan ? Pandainya sembang, comel.. “

” Dia suka smbg dgn atok.. Atok yg kat Msia tak jumpa Isaac lagi yer.. Isaac mcm muka Atoknya.. so cute.. “

” Pndai jwb.. atok ckp nk solat dgn atok ?? dia jwb hmmm.. pndai komunikasi budak clever niee.. Brp berat dia oma bamb4m sangat ni.. “

” After zahirahmacwilson, now nelydiasenrose your turn. Harap-harap teringin sangat nak dapat baby boy. Lepas ni boleh kawan dengan isaacraees.. “

Melihat anak dan cucu membesar di depan mata adalah perkara yang menggembirakan buat datuk dan juga nenek. Semoga Isaac membesar dengan sihat dan menjadi anak dan cucu yang berguna buat mommy, daddy dan seluruh ahli keluarga.

Silakan SHARE…

Sumber : IG maslindayusoff_

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..