” Kalau tak cakap tak tau, sump4h nampak macam sebaya.. ” – Netizen

Pended4han Betty Rahmad Mengenai Perbezaan Umurnya Dengan Suami Buat Ramai Terkej0t. Wow, Seriuslah,  Tak Nampak Macam Beza Jauh Pun !!

Betty Rahmad merupakan adik kepada selebriti Umie Aida dan Erma Fatima. Kesemua mereka mewarnai dunia seni tanahair. Erma Fatima dan Umie Aida lebih cenderung kepada bidang lakonan, namun berbeza dengan Betty Rahmad yang lebih sukakan bidang nyanyian.

Betty Rahmad telah mendirikan rumahtangga bersama Ardy Hanis dan dikurniakan cahaya mata bernama Ardy Wira. Siapa yang tidak kenal dengan anaknya Ardy Wira ini, seorang kanak-kanak yang comel dan  kini mula membesar dengan pelbagai keletah dan aksi-aksi comelnya.

Sikap Betty Rahmad yang selalu ceria dan periang serta penuh gelak ketawa membuatkan anaknya Ardy Wira juga terikut-ikut dengan perang4i ibunya ini. Keletah Ardy Wira selalu mengisi ruang di laman Instagram miliknya itu. Dan kini Ardy Wira telah pun mempunyai peminatnya yang tersendiri.

Terbaru, Menerusi laman Instagram, Betty Rahmat telah memuatnaik sebuah posting bergambar. Gambar tersebut adalah gambar beliau dan suaminya. Tujuan gambar itu dimuatnaik adalah untuk memberitahu mengenai perbezaan umurnya dengan suami. Menurut Betty, umur beliau dengan suami adalah berbeza 6 tahun.

Katanya lagi, umur hanyalah satu nombor sahaja dan meminta pendapat adakah beliau nampak lebih berumur daripada suaminya itu. Perded4hannya itu telah dihuj4ni dengan komen-komen menarik daripada netizen. Mereka mula memberikan pendapat mengenai perbezaan wajah Betty dan suaminya itu.

Di bawah ini adalah posting yang dimuatnaik oleh Betty Rahmad itu. Jom lihat !!

Perkongsian Betty Rahmad tersebut telah mengundang pelbagai komen daripada kenalan rapat dan juga netizen. Mereka menyatakan seperti tidak percaya perbezaan umur tersebut. Antara komen-komen daripada mereka di bawah ini :

” Tapi suami you nampak lagi tua dari you, hahaha!! Tak la gurau ardyd amis !! ” – Nabila Huda

” Kalau tak cakap tak tau,  Sump4h, Nampak mcm sebaya.. “

” Age is just a numbers mu! Yg penting muka sama sgt! Heehe ok bye.. “

 ” Agreed! Lagipun kak betty tak nampak 6 years older than him pun. Nmpk awet muda je.. “

” Serius? Tak nampak mcm tua pun, mmg u dah sed0t kemudaan hubby u.. “

Wahhh, betullah orang kata, umur itu hanyalah suatu angka sahaja. Bukanlah perbezaan umur yang difikirkan dalam soal berumahtangga. Apa yang penting saling bersefahaman antara satu sama lain. Apa-apa pun kami mendoakan Betty  dan Suami terus dikurniakan kebahagiaan hingga ke syurga. Amin..

Terima kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE.

Sumber : IG Betty Rahmad

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..