” Kalau aku pakai confirm orang ingat aku bangun tidur terus pergi mall.. ” – Netizen

Muatnaik Gambar Di Sebuah Pasaraya, Penampilan Emma Maembong Raih Tumpuan Peminat. Wah Orang Cantik Pakai Macam Ni Pun Tetap Nampak Cantik !!

Fatimah Rohani binti Ismail atau nama komersialnya Emma Maembong sememangnya seorang yang cantik. Umum mengetahui Emma memiliki dar4h kacukan Scotland di sebelah ibunya dan Melayu di sebelah bapanya.

Menerusi akaun Instagram, Emma telah memuatnaik beberapa gambar bersama kakaknya, Shikin Maembong di sebuah pasaraya. Boleh dikatakan kesemua adik-beradik Emma memiliki rupa paras yang cantik juga sepertinya.

Gambar tersebut telah meraih perhatian ramai kerana fesyen yang digayakan oleh Emma. Emma mengenakan sehelai baju berlengan panjang berwarna hitam bersama seluar jeans berwarna biru muda dan bercorak kartun Tom and Jerry.

Seluar tersebut telah mencur1 perhatian ramai kerana menganggap Emma seorang yang sangat berani untuk menggayakan seluar bercorak kartun ketika keluar ke tempat umum. Walaupun agak unik, sebenarnya penampilan Emma ini agak menarik.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN untuk melihat gambar seterusnya.. )

Manakala perkongsian di akaun Instagram suami Emma :

Ramai netizen berminat dengan seluar jeans yang digayakan Emma. Walaupun bercorak kartun namun tetap nampak cantik. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Ramadan kareem kak emma and kak shikin.. cantik jeans.. Nice pant, tom n jerry.. my fav cartoon.. Kalau aku yg pakai sluar ni mesti nmpak sed1h… Haha..

” Mask smart bro.. macam ada tali senang gitu. Alamak beg biru tu ad0h ad0h… seluar pun comel sangat.. cantik kak emma.. “

” Comelnya seluar hehe.. tengok ni, emma maembong pakai seluar tom n jerry nampak helok je, kalau kite mau nampak macam budak tadika ikut mak gi econsave.. “

” Cantik and cute jeans awak. Brave sangat. Kak shikin makin lawo . Sesuai sgt wrna rmbut tu dgn kak shikin .. “

” Steady emma pakai seluar tom & jerry .. Comel jer emma pakai, kalau aku pakai confirm org igt aku bgn2 terus gi mall, tak mandi.. “

” Comel seluar emma, ingat seluar tidur tadi.. kalau lawa pakai apa pun cantik.. kalau aku pakai menang1s tikus tu ket4p gigi.. “

” Comel weh seluar emma.. lawa sangat.. emma beli kat mana tu ? i love the jeans.. fashion on point sangat.. “

Orang kalau dah cantik, pakai apa pun tetap nampak cantik kan. Pastinya gaya Emma ini akan menjadi trend terkini. Semoga Emma Maembong terus berjaya dalam industri seni tanah air dan sentiasa bahagia bersama keluarga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Emma Maembong

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan