” Kakak Mekwa yang ni muka sebijik Mekwa lah, dah macam kembar.. ” – Netizen

Kongsi Ucapan Selamat Hari Lahir Buat Kakak Tersayang, Wajah Kakak Mawar Rashid Cur1 Perhatian Ramai. Ehh Yelah, Muka Sama !!

Pelakon Mawar Rashid juga turut membuat kejotan buat para peminat-peminatnya dengan penhijrahan yang telah dibuat oleh dirinya pada bulan Ogos lalu iaitu dengan menutup aur4t sepenuhnya. Perkongsian berita gembira itu turut dikongsikan oleh Mawar di laman media sosial miliknya.

Tampil makin manis, Mawar juga kini sedang hamil cahaya mata keduanya. Malah kali ini dikatakan pelakon cantik manis ini juga turut mengal4mi alah4n yang agak ter0k. Namun, Alhamdulillah, Mawar  sekarang dalam keadaan makin sihat dan usia kandungannya juga telah pun berusia 7 bulan.

Terbaru, hasil tinjauan di akaun Instagram milik Mawar, Mawar telah berkongsi ucapan selamat hari lahir buat kakaknya iaitu yang dikenali sebagai Emilin Rashid.  Mawar juga turut menitipkan doa buat kakaknya itu semoga berbahagia dan sentiasa dalam lindungan Allah.

Isteri kepada Raden Ahmad Faizal Yaakob ini juga turut mengucapkan terima kasih kepada kakak iparnya kerana telah banyak membantu menguruskan hal perniagaan yang dijalankan oleh Mawar. Gambar Mawar bersama Emilin tersebut di ambil di hadapan pejabat baru Mawar.

Ikuti perkongsian tersebut di bawah ini :

Perkongsian gambar oleh Mawar itu turut mendapat perhatian para netizen. Rata-ratanya memuji Mawar begitu cantik akan penampilan sopannya dan wajah kakak Mawar juga turut mencur1 tumpuan dan dikatakan mirip seperti Mawar. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Flawless dan  bersih jeee muka Mawar nie, berseri-seri ibu mengandung, suka sangat tengok penampilan Mawar sekarang.. “

” Kakak Mekwa yang ni muka sebijik Mekwa. C0py and paste dah macam kembar . Btw, happy birthday kakak Mawar.. “

” Comelnya dua-dua, memang nampak seiras lah kakak Mawar dengan Mawar, ingatkan saya sorang je yang perasan.. “

” Selamat hari lahir kakak Mawar, comel dan manis, alhamdulillah berseri-seri Mawar sekarang, teruskan istiqomah ya.. “

” Amin.. Happy birthday for your sister Mawar, cantik lah Mawar sekarang lebih-lebih lagi bila dah bertudung macam ni.. “

” Macam kembar la pula tengok, tapi bukan kembar kan, hehe selamat hari lahir kepada kakak Mawar semoga sentiasa dimurahkan rezeki.. “

”  Comel lah Mekwa sekarang nie, manis  sungguh, ini lah dikatakan hidayah yang terindah daripada Allah, Alhamdulillah.. “

Betul lah cakap para netizen tu, memang makin manis Mawar sekarang dengan imej barunya. Memang mirip wajah kakak Mawar ni dengan Mawar, yer lah kan, adik beradik memang lah ada iras kan. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak turut mengucapkan selamat hari lahir buat kakak Mawar semoga bahagia selalu bersama keluarga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Mawar Rashid, Emilin Rashid

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..