” K0ntraksi ringan tu Emma, banyakkan istirehat.. ” – Netizen

Muatnaik Video Perut Mengeras Ketika Sedang Sh00ting, Peminat R1sau Keadaan Emma Maembong Yang Sar4t Mengandung Tapi Masih Sibuk Berlakon !!

Umum mengetahui pelakon cantik Emma Maembong kini sedang mengandung anak sulung dan kini usia kandungannya sudah mencecah 7 bulan. Walaupun sedang sarat mengandung, Emma tetap aktif menjalani penggambaran untuk sebuah drama.

Emma turut berkongsi aktiviti seninya di akaun Instagram dan baru-baru ini Emma telah berkongsi sebuah video ketika dia sedang sibuk menjalani penggambaran namun satu kejadian yang tidak dijangkakan telah berlaku kepada dirinya.

Emma merasai perubahan pada bahagian perutnya itu di mana dia terasa seperti perutnya sedang mengeras dan sak1t. Emma terus mengambil langkah berjaga-jaga dengan duduk di atas kerusi dan berehat seketika. Emma mengusap perutnya sambil berselawat.

Video tersebut telah meraih perhatian para peminat yang risau akan keadaan Emma yang dilihat begitu penat dan letih. Ada yang menyatakan Emma mungkin mengalami k0ntraksi ringan kerana terlalu banyak melakukan pergerakan dan bekerja keras.

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen menasihati Emma supaya banyakkan berehat dan tidak terlalu las4k. Antara komen-komen mereka :

” Take care mommy  semoga baby & mommy sentiasa sihat.. “

” K0ntraksi ringan tu Emma, banyakkan istirehat.. “

” Comel sgt Emma.. semoga sihat dah dipermudahkan urusan Emma seharian.. “

” Seri mengandung .. Cantik je nampak emma.. Mga selamat kedua2 ibu dan anaknya ameeenn.. “

” Jaga kesihatan jgn stress. Bagus emma berselawat selalu.. “

” Take care emma . Baby nak join jugak sh00ting tu .. “

” Same goes to me kdg kdg tu overwork pastu baby mengeras baring relax usap usap dia mnum atau mkn skit ok dh take care mummy and baby.. “

Ada betulnya nasihat para peminat Emma itu. Semoga selepas ini Emma lebih berhati-hati ketika melakukan apa-apa kerja dan diharapkan segala urusan Emma dipermudahkan sehinggalah kepada melahirkan. Jaga diri dan jaga kesihatan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Emma Maembong

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..