” Jawapan advance betul Syeriv ini, tak padan dengan umur.. ” – Netizen

Syatilla Melvin Kongsi Perbualan Dengan Anak Sulungnya, Syeriv Samheizy. Part Tilla Tanya, Sed1h Tak Kalau Bubu Mat1, Jawapan Syeriv Buat Tila Kemur0ngan. Ad0i Tak Sangka Syeriv Jawab Macam Tu, Bertabah Lah Bubu !!

Pasangan suami isteri iaitu pelakon Syatilla Melvin dan Shaheizy Sam pastinya dikenali ramai kerana perangai g1la-g1la dan telatah yang sering mencuit hati. Aksi mereka sering dikongsikan di media sosial termasuk di laman Instagram milik mereka. Pasangan tersebut mempunyai dua orang cahaya mata iaitu Syeriv Samheizy dan Sarima Samheizy.

Meninjau ke laman Instagram milik Syatilla, telah dikongsikan sekeping gambar Syeriv yang berpakaian super hero Spiderman duduk di lantai sambil memegang patung Spiderman dengan kedua bel4h tangannya. Syatilla ada memuat naik perbualan antaranya dan Syeriv.

Syatilla ada bertanya Syeriv samada dia akan sed1h sekiranya Syatilla mat1, Syeriv memberikan jawapan yang agak memeranjatkan Syatilla. Syeriv memberitahu yang dia tak kisah dan meminta adiknya supaya jangan bersed1h kerana mereka akan mendapat mommy baru. Jawapan Syeriv membuatkan Syatilla kemurungan apabila mendengarnya. Amboi Syeriv, sent4p bubu haha.

Jom baca perkongsian di bawah :

Peminat Syatilla rasa terhibur dan tergelak dengan jawapan yang diberikan oleh Syeriv dan turut mengatakan bahawa Syeriv sangat bijak. Antara komen-komen yang dit1nggalkan:

“ Hahaha ada yg mengajaq ni.. Bijak betoi dia.. Kemain jawapan nyer itue.. mengundang sgt.. Syeriv membesar menjadi anak yg soleh tau.. “

“ Kesian lah bubu hampa drama tk menjadi.. bru nk sed1h.. tetiba bca yg last syeriv pnya tu. Adoi la budak ni.. tak jadi mat1 awal kalau dgq ni.. “

“ Senyum panjang la bapak dia.. Hahaha bijak nyaa hang.. ank sy pun jwpn dia mcm ni.. mur0ng ibu kejap.. jwpn dia nt adk dpt mama bru.. cian ibu..  “

” Hahaha.. Bertuah punya anak.. Jwpn syeriv sgt2 padu.. jawapan advance btul sheriv nie tak padan dgn umur.. Bubu samtilla try check bapak dorang ye..  ”

“ Hahaha bijak.. siapa ajar ini.. tumbesaran anak² baru nk belajar.. bijak syeriv.. mami berharap dia sed1h kalau mami tak de… rupanya lain jawapan yg mami dpt samtilla.. “

“ Padan muka hang.. Tanya benda yg bukan2 kat budak samtilla.. Pec4h bakhang.. setepek kena bagi ayat.. Ni mesti bapak dah kasi skema jawapan.. “

“ Haa jap sebelom kes1an kt bubu ni aku nak gelak dulu adoih.. alahai syeriv nie… s1an bubu … cari pasal la syeriv.. semoga membesar dgn sihat dn jd abg yg soleh.. “

Bijak dan padu jawapan yang diberikan oleh Syeriv sampai terkedu Syatilla. Selalu jawapan anak-anak seusianya memang di luar kotak pemikiran dan tidak terlangkau pemikiran kita sebagai ibu bapa. Semoga Syeriv membesar menjadi anak yang soleh dan membahagiakan kedua ibu bapanya. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Syatilla Melvin

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..