” Jat0h air mata saya tengok video ni, seb4k.. ” – Netizen

Video Pertemuan Kembali Dayah Bakar Dan Ayahnya Setelah Hampir Setahun Berp1sah. Part Dayah Pel0k Dan C1um Ayah Dia Tu Buat Peminat Seb4k. Pel0kan Dan C1uman Rindu Seorang Anak !!

Sebelum ini, pengacara Dayah Bakar pernah berkongsikan tentang status kesihatan ayahnya, Hj Abu Bakar Bin Johar. Melalui detik cem4s berada di ICU dan bertar0ng melaw4n jangk1tan C0v1d-19, Dayah hanya mampu mendoakan daripada jauh sahaja pada waktu itu.

Kini Dayah telahpun kembali ke tanahair. Tidak hanya bersama anaknya, Achbar Muhammad Fahri, namun suaminya, Kapten Hanif turut pulang sama. Mengikut prosedur yang ditetapkan pihak berkuasa, Dayah menjalani kuarant1n sebelum dapat bertemu keluarganya.

Meninjau akaun Instagram Dayah Bakar, telah dimuatnaik video yang memaparkan pertemuan kembali Dayah bersama ayahnya. Secara kebetulan, ayah Dayah juga keluar daripada hospital pada hari yang sama mereka tamat tempoh kuarant1n.

Tiada kata dapat diungkapkan apabila mata bertentang mata, kerinduan yang sudah lama dipendam terlerai juga. Dayah juga memaklumkan ayahnya ini sudah banyak improvement dan tidak perlu lagi memakai alat bantuan oksigen sepenuhnya.

Jom tonton video di bawah :

Video perkongsian oleh Dayah ini membuatkan ramai peminat yang menontonnya tersentuh. Antara komen-komen peminat :

” So happy for you Dayah. Welcome Home babe. And May Allah grant your father syifa’. Seronok tengok dia dah better, mesti super happy to see all of you.. “

” Alaaa, macamane Dayah boleh tahan tak menang1s. Kita pula yang seb4k berair mata tengok Dayah pel0k ayah tu.. “

” Dah diri sendiri berair mata tengok, Allahu. Kak ni suka tau buat kami seb4k. Alhamdulillah, Allah punya kuasa. Semoga uncle terus sihat.. “

” Seb4knya, so happy for you kak dayah and family. Mesti ayah pun nang1s happy dapat jumpa dayah dan fahri.. “

” Alhamdulillah, so happy tengokk video ni dayah. Seb4kkk. Ish dua kali berturut posts awak buat kita nang1s. Take care dayah dan family.. “

” Jat0h airmata saya tengok video ni, seb4k. Rindu arw4h ayah saya bila tengok Dayah dan ayah. Semoga ayah dayah terus sihat.. “

” Allahuakbar, alhamdulillah seronok tengok dapat jugak jumpa akhirnya. mesti abah rindu sangat dekat anak dia.. “

Syukur kepada Allah, Dayah kembali bersatu dengan ibu bapanya dan yang utama, ayah Dayah semakin sihat. Kuasa Allah Yang Maha Berkuasa, alhamdulillah. Semoga ayah Dayah dikurniakan kesihatan dan umur yang panjang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dayah Bakar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..