” Cikgu tengah mengantuk pun boleh terjaga, comel sangat Ana sebut giraffe.. ” – Netizen

Video Anak Ayda Jebat, Ana Nayla Sudah Pandai Menyebut Perkataan ‘ Giraffe ‘ Buat Peminat Teruja. Alahai Pandainya Ana, Sampai Terjaga Daddy Nabil Daripada Tidur. Terkej0t Dengar !!

Sebelum ini, beberapa posting pernah dikongsikan oleh Ayda Jebat menyaksikan anaknya, Ana Nayla menyebut perkataan ‘ Allah ‘. Sekalipun baru 3 bulan usianya, Ana sudahpun mula diajar untuk sentiasa menyebut kalimah ini.

Meninjau entry terbaru di akaun Instagram Ana Nayla, telah dimuatnaik satu video baru Ana yang mana gelagat Ana ketika bersama Nabil dirakamkan. Nabil menemani Ana berbaring sambil menunjukkan buku yang tercetak gambar-gambar binatang di dalamnya.

Kalau daddy yang menjaga baby, selalunya daddy yang terlena dulu. Bukan main daddy pejam mata walaupun tangannya memegang buku. Kedengaran Ana menyebut perkataan ‘ Giraffe ‘, terus terjaga Nabil daripada tidur.

Bayi seawal usia sebegini, andai dided4hkan setiap hari dengan pembelajaran, sel-sel otaknya boleh berkembang dengan lebih cepat. Bak kata peminat, Ana pasti jadi budak yang bijak apabila dewasa kelak. InshaAllah..

Jom tonton video di bawah :

Video Ana menyebut perkataan ‘ Giraffe ‘ ini membuatkan Ayda tergelak. Muka terkej0t Nabil pun nampak kelakar. Antara komen-komen peminat :

” Cikgu tidur tu auto terkej0t haha. Nak kena cub1t cikgu ni. Daddy mengajar ke tidur ni haha. Brilliant baby lah Ana.. “

” Cikgu tengah mengant0k pun boleh terjaga, comel sangat dia sebut giraffe. Besar nanti confirm budak bijak.. “

” Haha selalu dlm kelas anak murid yg mengantuk jarang cikgu yg tidur. Yg ni lain mcm erkk anak murid dia the semangat dan sangat bijak.. “

” Happy baby la Nayla ni, like her mommy. Always happy go lucky. Selalunya anak murid yang akan mengantok, ni cikgu pulak. Bukan biase biase ni haha.. “

” Lain macam cikgu ni, anak murid yang hyper dari cikgu. Suara baby tu ger4mnya dengar, nyaring betul. Pandailah Ana ni.. “

” Nayla pandai kan, dia kej0tkan daddy sebut Giraffe. good girl, ger4m la. Ana Nayla suka borak, jer1t tu ee.. “

” Ger4m sangat sangat kisses for lil happiness. Wow GIRAFFE nasib baik ‘murid’ focus padahal cikgu zzzz haha. Nabil kelakar la.. “

Tuan badan comel je, suaranya pun nyaring sungguh. Manalah peminat tak ger4m dengan Ana Nayla ini. Semoga Ana membesar dengan sihat selalu dan jadi anak yang bijaksana serta berguna kepada agama, bangsa dan negara dewasa kelak.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ana Nayla, IG Ayda Jebat, IG Nabil Mahir

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..