” Isaac dah pandai jalan, excited sangat ye.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Zahirah Macwilson, Isaac Raees Yang Sudah Pandai Berjalan Buat Peminat Terhibur. Amb0i Bukan Main Laju Langkah Ye Isaac. Comel Sangat Sebut Tada Tu !!

Berbaki berapa minggu sahaja lagi, si comel yang digelar si dimple ini bakal berusia setahun. Isaac Raees, putera sulung pasangan Zahirah Macwilson dan Aiman Hakim Ridza ini mempunyai ramai peminatnya dan ini dapat dilihat menerusi akaun Instagram Isaac.

Sehingga kini, akaun sosial Isaac ini telahpun merekodkan seramai 139 ribu followers. Banyak video menarik Isaac dimuat naik di sini. Meninjau entry terbaru, satu video Isaac yang sedang asyik berjalan menarik perhatian peminat.

Pada paparan video pertama, kelihatan Isaac yang dipimpin tangannya oleh Zahirah sudah semakin laju langkahnya. Mulutnya juga sudah rancak berbunyi dan menyebut perkataan ‘ tada ‘. Tersenget-senget badannya pun langkah tetap diteruskan si Isaac.

Video kedua pula, kedua-dua tangannya dipimpin oleh Zahirah dan Aiman. Lagi lah bertambah laju kaki Isaac melangkah. Sudah tak pandang kiri kanan ye Isaac, fokus terus ke depan matanya. Kedengaran juga suara Aiman tertawa melihat telatah Isaac.

Jom tonton video di bawah :

(Kl1k butang KANAN > untuk menonton video seterusnya.. )

View this post on Instagram

A post shared by Isaac Raees (@isaacraees)

Antara video lain yang memperlihatkan gelagat Isaac yang seronok dapat berjalan :

Gelagat comel oleh Isaac ini mendapat banyak komen berbentuk emoji daripada peminat. Rata-ratanya terhibur melihat perkembangan Isaac. Antara komen-komen mereka :

” Isaac dah pandai jalan. ” Tadaa” sho cute, good boy isaac raees lepas ini boleh tolong mummy kemas rumah.. “

” Comelnya Issac jalan jalan dengan dad dan mum errrr. hyep handsome boy, semoga Isaac sihat  sihat selalu.. ” 

” Isaac dah pandai jalanlah. cepat betul masa berlalu. Semoga membesar dengan baik yee isaac.. “

” Yes.. Go go little prince charming Isaac Raees.Tada dia eii cute, nanti jumpa oma boleh main kejar kejar dah.. “

” Wahhhh handsome boy da boleh jalan, cepatnye dah jalan.. so cute. Big boy already and clever boy.. “

” Wow way to go isaac clever boy. Baru pandai jalan ni.. Tak mau berhenti ni haha. Bila dah laju jalan nanti, bebas lah Isaac nak perg1 mana mana.. “

” So cute, very the happy dah dapat kaki ye Isaac. Muka gembira dengan mulut sebut tada tu comel sangat. Excited sangat Isaac.. “

Tidak lama lagi, boleh main kejar-kejar lah Isaac dengan mommy dan daddy. Hati ibu bapa mana yang tidak gembira melihat tumbesaran anak sebegini. Semoga Isaac selalu dalam lindungan Allah dan terus membesar dengan sihat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Isaac Raees, Zahirahhaimann

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..