” Ingatkan Siti Aafiyah tadi, rupanya ibu Aafiyah.. ” – Netizen

Kongsi Video Tutorial Makeup, Wajah Dato’ Seri Siti Nurhaliza Tanpa Sebarang Solekan Raih Tumpuan Peminat. Eh Muka Tokti Sebijik Muka Siti Aafiyah. Baby Face Betul !!

Meninjau ke akaun Instagram Dato’ Seri Siti Nurhaliza, perkongsian video terbaru Dato’ Seri Siti telah meraih perhatian ramai. Dato’ Seri Siti telah berkongsi video tutorial solekan yang dibahagikan kepada dua buah video.

Apa yang mencur1 perhatian ramai ialah wajah Dato’ Seri Siti di awal video di mana Dato’ Seri Siti tidak mengenakan sebarang solekan pada wajahnya. Ramai menyatakan wajah tersebut sangat sama dengan anak Dato’ Seri Siti, Siti Aafiyah.

Dato’ Seri Siti antara selebriti yang berani menampilkan wajah tanpa sebarang solekan. Dengan adanya tutorial sebegini, pastinya ramai yang ingin bersolek seperti Dato’ Seri Siti. Mana tahu selepas bersolek wajah akan menjadi seiras Dato’ Seri Siti, hehe.

Ramai juga memuji kecantikan asli Dato’ Seri Siti dengan kulit wajahnya yang halus dan mulus. Tidak kurang juga yang menyatakan wajah Dato’ Seri Siti nampak lebih muda daripada usia. Nampak wajah muda remaja sangat.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

A post shared by Siti Nurhaliza Tarudin (@ctdk)

Video seterusnya :

Di ruangan komen, ramai yang menyatakan wajah Dato’ Seri Siti tetap cantik tanpa solekan. Antara komen-komen yang diberikan :

” Original dah comelotey… Dan tak akan susah hati dgn long-term effects akibat prosedur cantik f4ke f4ke belaka. Biar la make up tebal mana pun, dpt kita buang.. “

” Comel g1ler.. aafiyah 30 tahun lagi.. Cantik betul tanpa make up tok ti ni… Awet muda.. C0py paste aafiyah.. “

” Bersihnya muka.. awet muda.. ingat aafiyah tadi, sump4h sebijik.. Comel ja tokti ni.. lagu mana pun tetap comel.. “

” Aafiyah sangat ni.. pandainya aafiyah makeup.. haha.. Hidung kecik comel.. mcm patung. Tak perlu ct ikut cara org lain pegi buat hidong, bibir, apa semua.. “

” Ingatkan siti aafiyah tadi.. muda sangat.. Kenapa makin lama ibu makin nampak mcm muka afiyah ? awet muda tanpa make up.. “

” Igt afiyah tadi… rupanya ibu afiyah.. wajah aafiyah bila besar nanti.. tak makeup pun cantik.. bercakap pun sedap suara.. “

” Aafiyah ke ni.. cutenya tokti.. bila makeup cantik, bila tak makeup awet muda betui tokti.. Gaya tudung ni buat tokti nampak cute.. “

Pastinya wajah Aafiyah apabila dewasa kelak seperti wajah ibunya. Bak kata pepatah, ke mana tidak tump4hnya kuah kalau tidak ke nasi. Dato’ Seri Siti tanpa solekan atau dengan solekan tetap cantik kedua-duanya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG ctdk

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..