” Ingatkan si Ain je ‘g1la’, laki dia pun ‘masuk air’ rupanya… ” – Netizen

Video Suami Ain Edruce, Amirul Hafiz Sedang Berkaraoke Cur1 Tumpuan Ramai. Wah Lain Macam Dia Punya Gaya Kali Ini. Terus Hilang Dia Punya Sikap Pem4lu Yer !!

Umum mengetahui, pelakon dan pengacara, Ain Edruce merupakan seorang yang kelakar dan selamba. Ain telah mendirikan rumahtangga dengan seorang ahli perniagaan dan kini Ain sedang berbadan dua. Ain mengumumkan kehamilannya pada 29 November lalu.

Meninjau ke akaun Instagram. Ain ada memuatnaik video bersama suami dan rakan-rakan yang lain sedang berkara0ke. Video tersebut memaparkan suami Ain sedang menyanyikan sebuah lagu sambil diikuti rakan-rakan yang lain.

Video tersebut telah menarik perhatian ramai kerana sikap Amirul yang dilihat berbeza daripada selalu. Sebelum ini Amirul dilihat sebagai seorang yang pem4lu melalui video-video yang dikongsikan oleh Ain. Sikap Amirul sangat berbeza dengan Ain yang merupakan seorang yang peramah dan ‘g1la-g1la’.

Video yang berdurasi 1 minit ini telah mendapat puluhan ribu tontonan yang majoriti memberi komen yang menghiburkan. Ain turut mengucapkan selamat tahun baru di kapsyen posting tersebut. Wah, nampak lain macam kan Amirul kali ini.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat suami Ain telah mencur1 perhatian netizen kerana dilihat tidak seperti sikapnya yang selalu yang dilihat seorang yang pem4lu. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Bestnya kalau rumah ada kara0ke kara0ke kat rumah je. Hahaha…. laki dia dah tunjuk tar1ng dah… ingatkan si ain je g1ler.. laki dia pon masok air rupanya… “

” Bila pegang mic hilang semua blur, hilang semua m4lu eh amirul. Terus perform.. Ni first time tgk amirul ada perasaan eh, happy semacam.. ” 

” Ketua dah dia. Upgrade dah amirul ni boleh tahan cr4ck gak dia dalam pem4lu.. Kemain ek amirul.. Adakah r0h ain sudah masuk ke dalam amirul.. “

” Pakat rambut panjang semua. Ingatkan perempuan. Lawak paling beria ya en amirul. First time oh nampak en amirul karaoke.. “

” Terus lupa diri bila dpt mic.. Haha mantap. Betul ke amirul yang menyanyi tu. Keluar anak tekak woo. Semngat nau amirul. Lagu apa ni.. “

” Tak sangka amirul paling kuat suaranya. Pastikan r0h yang masuk dalam badan amirul tu tak keluar smpai bila2. Sekian maceh happy new year.. “

” Wow amirul perform. Ad0i , confident dia lain macam der. Haha. Sump4h lawak. Happy new year sis dan husband. Lawak sangat.. “

Nampaknya Amirul juga mempunyai sikap yang sama ‘masuk air’ seperti isterinya. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga hubungan Ain dan Amirul berkekalan hingga ke syurga dan pastinya pasangan ini tidak sabar menanti kelahiran cahaya mata tidak lama lagi.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ain Edruce

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..