” Idaman semua wanita ni, seminggu tak keluar pun tak apa ni.. ” – Netizen

Mua Bellaz Kongsi Gambar Bilik Make Up Di Rumah Barunya Raih Tumpuan Peminat. Wah Ini Memang ‘Syurga’ Wanita Sangat, Ramb4ng Mata Tengok. Dah Macam Kedai Jual Alat Solek !!

Kehalusan sentuhan make up Mua Bellaz sering menjadi bualan ramai netizen. Dari anak kampung yang tidak ada apa-apa, Mua Bellaz kini berdiri megah dengan hasil titik peluhnya. Sudahpun bergelar MUA terkenal di Malaysia, Bellaz turut mengeluarkan produk solekan di bawah namanya sendiri.

Meninjau akaun Instagram Mua Bellaz, telah dikongsikan rekaan dalaman bilik make up di rumah barunya. Bellaz yang menyediakan bilik khas untuk menyimpan semua alatan dan koleksi make up serta sebagai ruang untuk membuat sesi live make up nya.

Memang impian Bellaz sejak dahulu lagi untuk memiliki bilik make up yang serba lengkap dan luas sebegini. Jika dahulu hanya berlatarbelakangkan rumah kayunya, kini tidak lagi. Bellaz sering bercerita banyak yang mengec4m dan mengej1nya ketika awal penglibatannya dalam bidang solekan ini.

Dari video yang dikongsikan ini, Bellaz menunjukkan keadaan bilik yang penuh dengan koleksi make up nya sebelum dan selepas selesai dikemas. Hasilnya semua disusun dengan rapi dalam kabinet dan ruangan khas dan ianya kelihatan seperti kedai kosmetik.

Jom tonton video di bawah :

Memang menarik sungguh bilik make up Bellaz ini dan segala koleksi make up Bellaz itu membuatkan peminat pun ger4m melihatnya. Antara komen-komen mereka :

” Ni bukan bilik.. ni kedai Watson ni.. Tak pun Sephora.. semua ada.. ┬ájenuh tak tahu nak pakai mekap mana ni hehhee.. “

” Sooo nice, luasnya tingkap… nature lighting.. Wa dah siap.. berapa hari la nak bagi siap camni fuh.. rambang mata ku tengok.. berderet-deret lipstik.. “

” Wah cantik. Bestnya.. dok berejam dlm ni pun tak apa.. org kata biasanya bilik ni bilik ilham. Memnag kena duduk berjam dlm ni.. “

” Wahhhhhh… Syoknyaaaa weiii.. mau tak kelu4r rumah ni.. bestnya segala benda ada.. macam mall terus.. “

” Pandainya Bellaz kemas.. indah je nampak.. Woww sangat.. tersusun love terok organised and with a view … ko ader ? Tumpang gembira. Alhamdullilah.. “

” Meleleh ayq lioq … Semoga mkin murh rzki bellaz ngn kluarga… Cantiknya kemas sangat.. love ter0k tengok ni.. siap ada view cantik lagi belakang.. “

” Macam Syurga make up, idaman semua wanita ni. Seminggu tak kelu4r pun tak pe ni.. wah bestnya.. semua ada cakap je nak pakai warna apa.. serba lengkap ni.. “

Pencinta make up pastinya teruja melihat koleksi make up yang dimiliki Bellaz ini. Teratur dan kemas, membuatkan bilik ini nampak menarik. Apa pun, semoga Bellaz terus success dalam kerjaya dan sentiasa gembira bersama keluarga tersayang. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Mua Bellaz

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..