” 35 hari dia sentiasa di sisi, mandikan saya tanpa mengel0h di hospital.. ” – Muss

Muss Kongsi Nukilan Istimewa Untuk Isterinya, Suraya Buat Ramai Yang Rasa Terharu Dan Seb4k. Bertuah Muss Dapat Isteri Sebaik Suraya !!

Naib juara Gegar Vaganza 7 iaitu Muss, telah berkongsi nukilan buat isteri tercintanya yang dikenali sebagai Suraya. Muss menceritakan tentang peng0rbanan isterinya itu yang setia bersama di kala sus4h mahupun senang selama mereka mendirikan rumah tangga bersama di akaun Instagram.

Muss berkongsi kisahnya apa yang terjadi pada dua tahun lalu, dimana dirinya telah dimasukkan ke hospital kerana k0ma selepas diser4ng dem4m pan4s. Peng0rbanan isterinya yang tidak tahu erti jemu dan penat sentiasa di sisi Muss ketika itu.

Menurut Muss, isterinya merupakan tulang belakangnya yang sentiasa ada bersamanya sejak 23 tahun mereka berkahwin. Tambah Muss lagi, selama dirinya berada di h0spital, isterinya sentiasa ada menemaninya dan membantu menguruskan dirinya.

Selain itu, Muss turut mengalami masalah short term memory selepas sak1t yang dialaminya sebelum ini. Banyak pertanyaan yang diutarakan berkali-kali kepada isterinya, namun isterinya tetap sabar melayan dan menjawab pertanyaan suami tersayang tanpa rasa jemu.

Ikuti perkongsian tersebut di bawah ini :

Perkongsian Muss itu juga turut membuat ramai yang terharu membacanya. Antara komen-komen para netizen adalah :

” Allhamdulillah cinta sejati semuga kekal bahagia hingga ke Jannah,tahniah untuk GV nak bunga, buat sue .. “

” Aminn semoga abg bahgia ke akhir hayat, tiada siapa yg susah senang bersama kita selain ibu bapa kita, isteri kita la org tu.. Aminnn.. “

” Semoga muss kekal bahagia hingga ke syurga..tahniah buat isteri Muss yg setia, sus4h senang tetap bersama.. “

” Terharu baca perkongsian abg Muss buat kak Sue, semoga kalian kekal bahagia bersama bukan sahaja di dunia, malah hingga ke syurga.. “

” Alhamdulilllah, isteri yang baik, beruntung abg Muss mempunya isteri yang sentiasa ada bersama di kala susah senang.. “

” Baca ni boleh buat lagu khas untuk isteri ni Muss, peng0rbanan isteri selama mendirikan rumah tangga, semoga kekal bahagia.. “

” Alhamdulillah, hopefully both of u happy always, bahagia till jannah n dimurahkan rezeki yer abg Muss dan kak Sue.. “

Wahh jarang-jarang nak tengok Muss sweet macam ni. Alhamdulillah Muss dikurniakan isteri yang baik, yang sentiasa ada di sisinya walau dalam apa keadaan sekali pun. Kami dari Berita Kopak turut mendoakan semoga pasangan ini akan kekal bahagia selalu. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Im Mus

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..