” Hensem tokwan pun, g4ng h1ndustan ni.. ” – Netizen

Video Mua Bellaz Bersama Ayahnya Serta Anak Kecilnya Cur1 Perhatian Ramai. Patut Lah Bellaz Cantik Elok, Tengok Lah Ayah Dia, Memang Mewarisi !!

Nama Mua Bellaz kini semakin menjadi sebutan ramai, bahkan cerita perjalanan hidupnya pada suatu ketika dahulu menjadi sumber inspirasi bagi ramai wanita di luar sana. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia, siapa yang tahu, itu lah peribahasa yang sesuai ditujukan buat Mua Bellaz.

Hasil tangannya sebagai jurusolek membuatkan kehidupannya berubah. Bagi yang mengikuti Mua Bellaz di laman media sosial pasti terhibur melihat kepetahanyna berkomunikasi ketika sesi tutorial solekan dengan loghat utaranya.

Terbaru, Bellaz telah berkongsi satu video yang memaparkan dia bersama anak kecilnya iaitu Muhammad Aisy Ean Yusuf. Malah dalam perkongsian video tersebut turut serta adalah bapa Mua Bellaz yang jarang dikongsikan Bellaz di laman media sosial.

Semestinya perkongsian tersebut telah menarik perhatian ramai pengikutnya dengan mendapat ratusan ribu view yang menontonnya. Meskipun video tersebut hanya beberapa saat, jelas terlihat wajah bapa Bellaz dan kongsi Bellaz pada postingnya itu, video tersebut diambil ketika mahu menghantar bapanya pulang.

Tonton perkongsian video tersebut di bawah :

Di ruangan komen, ramai yang memuji bahawa kecantikan Bellaz mewarisi daripada ayahnya. Antara komen-komen menarik daripada netizen adalah :

” Ayah Bella tua-tua pun masih nampak hensem, patutlah Bella cantik noh. Nampak mcm ala-ala h1ndustan.. “

” Patut rajin dok suka lagu h1ndustan, pak pun muka mcm aktor b0llywood gitu. Dari pak sampai anak, cucu smua segak.. “

” Muka bellaz macam ayah lah, ayah tu tau cakap melayu dak, haha tengok mcm bukan orang melayu ja.. “

 ” Bella segakkk tok wan smart jetaq, Ucop hdsome terlaj4k, memang keturunan elok-elok belaka ni, cantik hensem smua.. “

” Ni bukan biasa-biasa ni, hero mai dari Tanjung Dawai, anak pula heroin Alor Setaq, memang kemaih lah.. “

” Hensem tokwan pun, g4ng h1ndustan ni, suka tengok bellaz dan anak-anak, muka semua macam anak patung.. “

” Segak pak depa, semoga Bellaz berjaya menjadi anak yang solehah buat ayah Bellaz, bangga tengok Bellaz, dah cantik, berjaya pula.. “

Segak betul ayah Bellaz, patut ramai yang puji, masih nampak muda lagi dan kuat. Apa-apa pun video tersebut sekadar perkongsian Bellaz buat tontonan umum. Kami dari Berita Kopak berharap semoga Bellaz akan terus berjaya dalam bidang yang diceburi oleh dirinya.

Silakan SHARE…

Sumber : IG  Muabellaz

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..