” Hai Atheera, comelnya dia.. ” – Netizen

Gambar Terbaru Azrinaz Mazhar Bersama Anak Kecilnya, Atheera Medinah. Alahai Comel Tengok Baby Tidur, Azrinaz Pun Cantik Walaupun Masih Dalam Pant4ng !!

Pada 26 Mac lalu, bekas personaliti TV3, Azrinaz Mazhar Hakim telah selamat melahirkan anak perempuan keduanya hasil perkongsian hidup bersama Fairos Khan Abdul Hamid. Perkongsian berita gembira itu dikongsikan sendiri oleh Azrinaz di akaun Instagramnya.

Malah seminggu dilahirkan, Azrinaz turut berkongsi video dan gambar anak kecilnya itu ketika melakukan upacara tahnik. Upacara tersebut telah disempurnakan oleh Sheikh Abdul Karim Omar Al-Fatani Al-Makki, Imam Masjid Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah.

Terbaru, pada pautan Azrinaz di akaun Instagram, telah berkongsi gambar terbarunya itu bersama anak kecilnya. Meskipun raut wajah bayi tersebut dilihat hanya pada posisi tepi sahaja, kelihatan puteri kecil Azrinaz ini comel.

Semestinya perkongsian tersebut menjadi perhatian umum yang menantikan perkongsian gambar terbaru anak kecil Azrinaz yang telah dinamakan sebagai Atheera Medinah di mana, Atheera yang bermaksud Harum dan Medinah bersempena nama kota suci Rasullulah iaitu, Madinah.

Ikuti perkongsian tersebut di bawah ini :

Meninjau di ruangan komen, ramai yang memuji anak kecil Azrinaz tersebut kelihatan comel meskipun gambar yang dikongsikan itu hanya pada posisi tepi. Antara komen-komen warganet adalah :

” Comel si kecil tu, nyeny4k betul tidur. Semoga Azrinaz dan bayi dalam keadaan sihat selalu, aamin.. “

” Alahai, cute lah, yang ni ikut muka siapa, mommy atau daddy. Mesti seronok si kakak Aeesya, ada baby kt rumah.. “

 ” Cantik CP walaupun dalam pant4ng, pakai tudung simple mcm tu pun dah menyerlah tau. Nampak lagi muda.. “

” Alah skit je ley tengok muka baby, nampak comel ni, putih lah. Semoga membesar menjd anak yang solehah.. “

” Side view of the baby looks adorable, CP pun berseri-seri wajah. Selamat berpant4ng dan jaga diri selalu ya CP.. “

” Alhamdulillah, tahniah atas kelahiran puteri kecil ini, smga Azrinaz sntiasa dalam keadaan sihat serta baby membesar dengan baik, amin.. “

 ” Hai baby Atheera, comelnya dia, hal4h-hal4h nyenyaknya dia tidur di pangkuan mummy, tahniah CP Azrinaz, selamat berpant4ng.. “

Comel baby Azrinaz seindah nama yang diberikan. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Azrinaz bersama anaknya sentiasa dalam keadaan sihat. Malah didoakan semoga si kecil ini membesar menjadi anak yang solehah buat Azrinaz serta suami, aamin.

Silakan SHARE…

Sumber : IG  Azrinaz Mazhar Hakim

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..