” Girl or boy pakai je lah baju kakak.. ” – Azrinaz Mazhar Hakim

Kongsi Cerita Masih Belum Buat Persediaan Walaupun Kandungan Sudah 7 Bulan, Namun Penampilan Terbaru Azrinaz Mazhar Hakim Ketika Photosho0t Raih Perhatian Peminat. Tetap G0rgeous Walaupun Perut Dah Besar !!

Baru-baru ini, Azrinaz Mahzhar Hakim telah mengumumkan bahawa dirinya kini sedang hamil lagi dan kandungannya telah pun memasuki 7 bulan. Perkongsian berita gembira oleh Azrinaz tersebut telah dibanj1ri ucapan tahniah oleh warganet.

Terbaru, Azrinaz juga telah berkongsi cerita pada postingnya bahawa meskipun berbaki 10 minggu lagi bakal melahirkan cahaya mata, sebarang persiapan belum lagi dibeli memandangkan keadaan sekarang banyak kedai pakaian tidak dibuka membuatkan dirinya tidak berpeluang untuk keluar membeli.

Malah kongsi Azrinaz, beruntung anaknya, Areesya Malaykha, kerana Azrinaz berpeluang membeli barangan Areesya ketika dirinya bercuti ke luar negara dan tulis Azrinaz lagi, pada kali ini biarpun bayi lelaki atau pun perempuan, Azrinaz akan menggunakan semula baju Areesya kepada adiknya agar tidak membazir.

Pada posting itu juga, Azrinaz juga berkongsi gambar-gambarnya yang begitu menawan meskipun dirinya kini sedang sar4t hamil. Perkongsian oleh Azrinaz itu mendapat 9 ribu lebih tanda suka dan seratus lebih komen daripada warga netizen setakat ini.

Ikuti perkongsian tersebut di bawah ini :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, ramai yang turut mendoakan semoga segala urusan Azrinaz untuk bersalin kali ini akan dipermudahkan. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Masyaallah stay safe stay healthy CP and baby. You look so g0rgeous CP, pray for mommy and baby in healthy condition.. “

” Semoga semuanya dipermudahkan, Amin. Can’t wait to see adik Malaykha. Walaupun sarat, berseri-seri wajah CP.. “

” Takpe, janji semuanya sihat, nanti oleh jer beli lain. Buat masa ni, utamakan kesihatan dahulu yer, take care sis.. “

” Cantiknya, tak pernah tak cantik, semoga segala urusan dipermudahkan urusan CP ketika bersalin nanti, tak sabar lah nk tengok baby second ni.. “

” Girl ke boy tak pe, janji sihat semuanya, saya doakan semoga CP sentiasa sihat dan urusan bersalin dipermudahkan.. “

”  Tak pa la CP, yg penting smuga smuanya dipermudahkan Allah. Mn tau lps2 ni rezki baby dpt hadiah dr peminat. Aamiin.. Take care CP.. “

” Semoga Allah SWT mempermudahkan segala urusan nanti dan sentiasa dilindungi oleh Allah SWT untuk CP dan family.. “

Berseri-seri betul lah bakal ibu ni, betul kata Azrinaz, tak kisah pun lelaki ka perempuan, pakai dahulu baju mana ada, memandangkan keadaan sekarang dan paling penting Azrinaz dan kandungan sentiasa sihat. Apa-apa pun kami dari Berita Kopak turut mendoakan semoga segala urusan Azrinaz untuk bersalin akan dipermudahkan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Azrinaz Mazhar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..