” Hayla cantik, Soffya super cute, mama super gorge0us. Perfect family ever.. ” – Netizen

Wawa Zainal Kongsi Gambar Raya Bersama Aeril Zafrel Dan Anak-Anaknya. Wajah Ayya Soffya Dan Hayla Comel Betul Macam Bayangan Mama Sangat !!

Keluarga pelakon Wawa Zainal dan Aeril Zafrel sering mencur1 perhatian ramai. Pasangan secocok ini sering tampil bergaya dan sopan buat peminat mengagumi mereka. Walaupun sudah ada beberapa orang anak, Aeril dan Wawa tetap romantis dan sweet buat peminat ger4m tengok telatah mereka.

Sudahpun dikurniakan 3 orang anak, keluarga mereka sering terlihat bahagia dan gembira. Attar, Hayla dan Ayya Soffya menjadi penyeri keluarga kecil mereka. Semuanya mewarisi wajah cantik dan kacak Wawa dan Aeril. Attar dan Hayla lebih cenderung kepada wajah Aeril, manakala Ayya nampak lebih mirip Wawa.

Aeril dan Wawa yang semakin berjaya dengan perniagaan kosmetik mereka buat nama mereka semakin popular. Baru sahaja minggu lalu, Aeril mengumumkan bakal menyumbangkan dana untuk membina sebuah masjid di kampung halamannya Batu Pahat. Niat murni mereka ini dipuji ramai kerana membuat sesuatu yang boleh dibanggakan.

Menerusi akaun Instagram, Wawa Zainal telah berkongsikan sekeping gambar raya mereka sekeluarga. Memakai pakaian sedondon, wajah semuanya tersenyum gembira. Wajah si bongsu Ayya Soffya seperti biasa jadi perhatian. Pandai sangat pandang kamera tu. Comel sangat la Ayya ni.

Jom baca perkongsian di bawah :

Gambar raya yang cukup sempurna dan tak puas dilihat oleh ramai peminat. Antara komen-komen dari mereka :

” Perfect family ever.Comelnya masing-masing.. “

” Hayla cantik, Soffya super cute, mama super g0rge0us.. “

” Alahai comey nye yg kecik tuuu tak pernah tak cantik.. “

” Ehh yang kecik tuu comel la. Ayya so cute.. “

” Anak dar4 wawa dan ariel terbang rambut tetap cantik.. “

” Ger4mnyaaa tgk yang kecik tuuu.. comeyyy sgt2.. “

” Cantik nye, cmel jer fmly wawa zainal niey.. “

Comel cantik handsome belaka keluarga Wawa dan Aeril ni. Manis anggun lagi-lagi senyuman si Ayya tu, boleh cair siapa yang melihatnya. Pandai sangat buat seng1h macam tu Ayya ni. Selamat hari raya buat Wawa sekeluarga. Semoga sentiasa gembira dan bahagia bersama selamanya. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Wawa Zainal

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..