Connect with us

Artis / Selebriti

” Handsome boy betul Arjun ni. Ingatkan anak Diana Daniella tadi.. ” – Netizen

Video Syatilla Melvin Bersama Anak Saudara Shaheizy Sam, Arjuna Fuzette Cur1 Perhatian Warganet. Alahai Handsomenya Anak Samzy Fuzzete Ni. Ada Yang Kata Muka Ada Iras Muka Anak Diana Daniella, Muhammad. Muka Mat Saleh Sangat Ni !!

Menerusi akaun Tiktok Anispana, telah dikongsikan video Syatilla Melvin bersama adiknya Melveena sedang membuat live. Dua adik beradik ini memang selalu membuat live mempromosikan barangan kosmetik mereka bersama-sama.

Menerusi live kali ini, kelibat anak lelaki abang kepada Shaheizy Sam iaitu Arjuna Fuzette kelihatan. Kata Syatilla, Arjuna atau mesra dipanggil Arjun ini adalah anak kepada Samzy Fuzette. Bagi yang tidak tahu, adik beradik Shaheizy ada beberapa orang yang aktif dalam dunia seni suatu masa dahulu, antaranya adalah Samzy.

Klik gambar untuk info..

Melihat wajah Arjun, ramai yang memberi komen memuji wajah kacaknya itu. Muka ala-ala mat salleh dengan kulit putih, Arjun kelihatan good looking. Arjun seperti anak-anak saudara Syatilla yang lain, sangat akrab dengan ibu saudaranya ini.

Sempat lagi Syatilla promote Arjun kepada semua. Jika ada yang mahu booking Arjun untuk menjadi model susu atau lain-lain produk, boleh lah contact kata Syatilla. Sesuai sangat Arjun ini menjadi model, muka kacak persis model dan sedap mata memandang. Ada yang mengatakan iras wajah anak sulung pelakon Diana Daniella, Muhammad.

Jom tonton video di bawah :

( Sila tunggu seketika sekiranya video lambat keluar ) 

@anis.pana

Syeriv handsome Melayu

♬ original sound – Anispana – Anispana

Perkongsian ini telah pun meraih lebih 31 ribu tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka yang dapat kami kongsikan :

” Handsome nya anak Samzy.. yang besar sorang lagi tu pun handsome jugak. dah habis sekolah menengah rasanya.. ”

” Anak Samzy memang semua lawa-lawa dan handsome-handsome.. mcm muka ank diana Danielle.. Muhammad tu.. ”

” Aku baru tau shaheizy sam ada abang ingatkan dia anak lelaki tunggal.. hensemmm siakkk budakkk nii.. ”

” Handsome boy.. nama dia Arjuna… anak samzy, abang shaheizy sam.. dagu khaty fauziah tu.. keturunan handsome muka mat salleh ni.. ”

” Handsome Arjun ni.. mula-mula tengok macam Muhammad anak Farid Kamil dengan Diana. Tak tngk abang dia lagii.. lagi handsome weyy.. ”

” Handsome boy betul Arjun ni. Ingatkan anak Diana Daniella tadi, sama mukanya.. jadi model ni memang meletop.. ”

” Aku kalau mak ngah aku bawak anak buah dia belah suami camni punye helok, memang aku ngorat dari kecik.. ”

Klik gambar untuk info..

Mana lah anak tak handsome, tengoklah ayahnya Samzy tu. Muka kacak dari muda sampai sekarang, tak tua-tua dan maintain sahaja. Makin ramai lah peminat Arjun apabila Tilla promote macam ni, hehe. Apa-apa pun, semoga Arjun menjadi anak yang soleh dan membanggakan kedua ibu bapa selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : Tiktok Anispana, IG Arjuna Fuzette

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT