” Gar4ng imam ni. Hangin member tu asyik kena mar4h je. Lucu.. ” – Netizen

Kazar Kongsi Video Gelagat Cucu-Cucunya Sembahyang Berjemaah Yang Mencuit Hati. Part Imam Pusing Belakang Sambil Membebel Tu Comel Sangat. Kelakar Macam Atok !!

Suaranya amat terkenal dengan dendangan lagu Memb0ru Impian. Siapa lagi jika bukan Kazar Saisi. Kazar yang mula dikenali sebagai penyanyi dan akhirnya melebarkan bakatnya dengan menjadi pelakon dan pelawak. Penglibatannya dalam dunia seni sudah bermula sejak dari tahun 1985 lagi.

Mendirikan rumahtangga bersama Rashidah Latiff. Kazar dikurniakan 5 orang anak. Masa terus berlalu, kini beliau sudahpun mempunyai cucu. Cucu-cucunya sentiasa menjadi penghibur hati. Di usia 61 tahun kini, selain lakonan masanya memang banyak bersama cucu.

Akrabnya hubungan Atok dan cucu ini dapat dilihat dari perkongsian Kazar sebelum ini. Nampak seronok sangat cucu-cucu bila dapat bersama Atok yang sporting. Bermain dan menyanyi bersama mencipta kenangan bahagia antara mereka.

Menerusi akaun Instagram, Kazar telah berkongsikan satu video yang memaparkan gelagat dua orang cucunya sedang bersolat jemaah. Cucunya yang dikenali sebagai Deena menjadi imam namun gelagat gar4ngnya jadi tumpuan. Comel sangat bila ada imam super gar4ng macam ni. Lari terus makmum !

Jom tonton video di bawah :

Gelagat kedua-dua cucu Kazar ini menarik perhatian netizen. Antara komen-komen mereka :

” Hahaha.. Gar4ng + comel.. “

” Hahhahahahahhah!!! Tapi sedap dia baca al-fatihah.. Good job.. “

” Last-last give up member nak solat.. “

” Ada bakat jadi queen control ni.. “

” Imam mood tak baik.. “

” Pandainya deena baca.. Makmum berlalu pergi.. “

” Lar1 makmum.. Makmum giveup.. Gar4ng imam ni.. Terbaik comel.. “

” Subhanallah bijaknya.. Hangin member tu asyik kena mar4h je. Lucu.. “

Alahai comel sungguh Deena bila jadi imam. Bacaan yang bagus namun gar4ng tu buat sepupu terus tinggal saf. Permulaan yang bagus untuk anak-anak sebesar ini. Apa pun, kami di Berita Kopak berharap agar Kazar bersama keluarga besarnya sentiasa gembira dan ceria bersama menjalani ibadah puasa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Kazar35

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..