” Gambar terakhir tu sangatlah macam Hanis dan Hairul.. ” – Netizen

Gambar Terbaru Alisa Aisyah Dan Yusuf Iskandar Berpakaian Warna Sedondon Raih Perhatian Peminat. Wah Alisa Dah Besarlah, Nampak Semakin Tinggi. Yusuf Pula Dah Macam Oppa Korea !!

Cahaya mata pasangan selebriti, Hanis Zalikha dan Hairul Azreen ini sememangnya sangat popular di media sosial. Boleh dikatakan hampir setiap hari akaun media sosial Alisa Aisyah dan Yusuf Iskandar sering dikemaskini.

Antara entri terbaru yang dikongsikan di akaun Instagram Alisa ialah gambar Alisa dan Yusuf yang memakai pakaian berwarna sedondon. Alisa memakai gaun berwarna hitam dan putih manakala Yusuf memakai seluar berwarna hitam dan berbaju putih.

Sebanyak tiga keping gambar dikongsikan dengan pelbagai gaya oleh kedua adik-beradik ini. Gambar pertama memaparkan Alisa dan Yusuf sedang berpimpin tangan dan gambar yang kedua pula memaparkan Yusuf memel0k Alisa.

Gambar terakhir paling menarik perhatian kerana gaya mereka sangat bersahaja. Kedua-duanya nampak ceria dan ada menyatakan Alisa sudah nampak semakin besar seperti seorang kakak. Nampak dah semakin tinggilah Alisa.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Perkongsian ini telah meraih perhatian peminat kerana gaya kedua adik-beradik ini yang begitu bersahaja. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Amboi, kemain eh, Alolo cutenyeee tuu.. LOL last picture is everything.. Eeee g1git dua2 ni kang.. cantiknya alisa.. “

” Yusuf macam oppa korea gitu.. Alisa dh jadi big girl skrg.. Siblings goals.. ala cutenya.. Kecik kecik dah cantik.. “

” Aippp budak ni, ger4mnya.. eeeee alisaa¬†and abg yusuf so cutee.. cutenya baju alisa.. Gambar terakhir tu sangat la Hanis / Hairul.. “

” Alisa dah nampak cantekkkk dia .. last tu swag abes.. comeynye lahaiiii.. alisaaaaa.. Amboiii kasut diaaa. Berkilat dari jauh boleh nampak .. “

” Alahaiiii jelita sgt ni alisaaa.. comel g1la alisa.. eeeee.. budakk 2 orang nii kannn.. ger4m sangat.. Shoo cute the 3rd one.. “

” Cantiknyaaaaa cheeky girl tuuu cantik sangat.. dressing btl2 cntk baju.. comelnya dua beradik ni.. macam budak besor dh alisa ni.. “

” Comelnya gambar nombor 3.. aww those outfit nampak cantik dan comel sangat. ger4m tengok budak berdua ni pandai posing.. “

Sangat comel gaya Alisa dan Yusuf dalam gambar tersebut. Kedua-duanya sangat pandai bergaya. Semoga kedua-dua adik-beradik ini membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh serta solehah dan berjaya dalam hidup. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Alisa Aisyah, Hanis Zalikha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan