” Fuhh tak payah pakai mikrofon, satu dewan dengar. Mantap Dina.. ” – Netizen

Video Bersahaja Dina Nadzir Menyanyi Lagu Di Hadapan Para Pengunjung Di Sebuah Hotel Raih Perhatian Ramai. Wahh P0wer Lah Dina, Sedap Suara !!

Siapa tidak mengenali penyanyi Dina Nadzir ini. Ramai yang mengakui Dina ini memiliki suara yang sedap didengar. Untuk pengetahuan, Dina pernah bergelar naib juara Malaysian Idol 2004 dan sekarang turut bergelar seorang penyampai radio di stesen radio Sinar FM.

Meninjau di akaun Instagram Sinar, telah berkongsi satu video yang memaparkan Dina sedang menyanyi. Difahamkan video itu telah dirakamkan ketika selepas waktu berbuka puasa dan Dina telah menyanyi di hadapan para pengunjung di sebuah hotel.

Tidak menggunakan mikrofon ketika menyanyi, perkongsian tersebut telah menarik perhatian ramai peminat. Ada yang menyatakan bahawa suara Dina pun sedap didengar ketika menyanyi meskipun tanpa menggunakan mikrofon.

Kedengaran tepukan gemur0h daripada para pengunjung yang berada di situ setelah menonton persembahan oleh Dina. Hingga kini, video nyanyian Dina telah mendapat lebih 6 ribu tanda suka dan ratusan komen sejak ia dimuatnaik ke Instagram.

Jom tonton video di bawah ini :

Di ruangan komen, pelbagai respon telah diberikan oleh warganet dan rata-ratanya menyukai nyanyian Dina dalam video itu. Antara komen-komen menarik adalah :

” Fuhh tak payah pakai mikrofon, satu dewan dengar. Mantap Dina memang sedap lah suara Dina, tak puas dengar.. “

” Humble je dia menyanyi. Tapi memang semp0i ar, semua orang suka je tengok Dina nyanyi, dah macam konsert pulak.. “

 ” Sporting Dina buat persembahan spontan gitu. Suka sgt Dina bila dia entertain caller kt Sinar. Sgt2 meraikan caller & pendengar.. “

” She’s Malaysian Idols together with Jac kot, of course suara power. You go girl. Ni baru betul2 ada bakat nyanyi, terbaik lah.. “

” Multi talented artist. Padu g1ler vocal, patut ramai yang bertep0k. Simple je Dina, suka sngt Dina dari dulu lagi.. “

” My favourite band kat Concorde KL.  Dina nanti boleh masuk gv tak next , hehe bagi saya awak memang layak sangat2.. “

” Favourite song, sedap lah Dina bawa lagu ni. Dina tak nak comeback nyanyi lagi ke? Rindu nak dengar suara sis lagi . The bestt.. “

Woww cayalah memang sedap lah Dina menyanyi, memang original punya suara ni, selayaknya memang patut lah Dina menerima pujian ramai. Apa-apa pun, semoga Dina terus berjaya dalam bidang yang diceburinya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sinar_my, Dina Nadzir

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..