Connect with us

Artis / Selebriti

” Ezza ke yang pot0ng, ingat pergi kedai gunting rambut. Cantik dan kemas betul.. ” – Netizen

Video Rambut Remy Ishak Dip0tong Pendek Oleh Isterinya, Ezza Yusof Raih Perhatian Ramai. Eh Nampak Takut-Takut Pula Remy Bila Isteri Nak Pot0ngkan, Macam Tak Yakin Je, Hehe. Mesti Sayang Nak P0tong Rambut Tu Kan, Sebab Dah Lama Simpan Rambut Panjang !!

Meninjau ke akaun Instagram Remy Ishak, perkongsian sebuah video yang memaparkan rambutnya dip0tong oleh isterinya, Ezza Yusof telah meraih perhatian ramai. Rambut Remy telah dipot0ng oleh Ezza sebelum Ezza melahirkan anak sulung mereka semalam.

Ramai peminat sebenarnya sangat bersetuju dengan tindakan Ezza untuk memot0ng rambut suaminya itu. Ini kerana, ramai menyatakan Remy tidak sesuai menyimpan rambut panjang dan lebih handsome apabila berambut pendek.

Remy dilihat seperti tidak yakin untuk membenarkan Ezza memot0ng rambutnya, namun akhirnya terpaksa akur untuk berambut pendek. Ini dapat dilihat menerusi perkongsian terbaru di Instagram yang memaparkan Remy sudah pun berambut pendek.

Menerusi video yang dikongsikan ini, sebanyak 33 ribu tanda suka yang diberikan oleh netizen buat masa ini. Ramai yang suka melihat gelagat pasangan ini yang nampak sangat matang dalam perhubungan dan gurauan. Selain itu, pasangan ini juga nampak sweet.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, ramai yang sememangnya ingin melihat penampilan Remy seperti dahulu dengan gaya rambut pendek. Antara komen-komen yang diberikan :

” Remy lebih sesuai rambut pendek,jujur ckp mcm suami akk, tk sesuai rambut panjang. Apa susah sangat? Just trust your wife. She knows what she’s doing .. “

” Drama abang rambut panjang Kita tak tgk pun…ntahla…. hahahah klo rambut pendek Baru layannn nk tgk.. Remy sesuai Berambut pendek… Nmpk lagi smart ar.. “

” Sesetengah org sesuai rambut panjang.. tapi kalau remy sgt lah tk sesuai.. ini siriussss.. Kembalikan rambut mcm dlm pujaan hati kanda.. “

” You akan nampak handsome gila bila berambut pendek. Nmpk gentleman n look nice. Samalah i tak suka tgk drama dia rambut panjang. Hijrah jannah mmg tak tgk. Tp drama pakcik tu sy tgk.. “

” Sejak awak rambut panjang. Sy tak tengok drama awak. Sy tengok drama masa awk rambut pendek je.. Suka dgr Ezza ketawa.. “

” Suka tgk pasangan ni… very matured, tk ngada², tk fake dpn camera..semoga keduanya bahagia dunia akhirat.. pasni jgn bg abg remy simpan rambut pnjg ya.. “

” Remy lagi okay jika berambut pendek. Macam first saya tonton drama Nur Kasih dulu . Nampak kemas . Lah eeza KE Yang potong ingat g kedai hunting RAMBUT cantik kemas BETUL eeza potong.. “

Kalau sudah permintaan si isteri, mestilah perlu ditunaikan. Akhirnya Remy kembali berambut pendek dan nampak sangat kemas. Tahniah diucapkan kepada Remy dan isteri yang telah menimang cahaya mata sulung semalam. Selamat berp4ntang buat Ezza.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Remy ishak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT