Connect with us
HAN RIVER Vacuum

Artis / Selebriti

” Eh eh dia siap humming sekali. Kemain tangan tu tepuk-tepuk peha.. ” – Netizen

Video Telatah Anak Raja Ilya, Talita Love Melayani Atoknya Menyanyi Dan Bermain Gitar Raih Perhatian Warganet. Amboi Talita, Enjoy Betul Si Kecil Ni. Siap Menyanyi Dan Tepuk Peha Lagi, Comel Sangat !!

Telatah puteri sulung Raja Ilya yang bernama Talita Love seringkali menarik perhatian warganet. Talita yang merupakan bayi kacukan Melayu English ini begitu comel dan mewarisi wajah mat saleh daddynya.

Seorang bayi yang mudah tersenyum, Talita membuatkan ramai yang ger4m melihat semua videonya. Meninjau akaun Instagram Talita Love, telah dikongsikan satu video terbaru Talita bersama atoknya.

POLO HILL Bag

Dapat dilihat dalam video ini, atok Talita bermain gitar sambil menyanyi lagu dendangan asal The Beatles berjudul Ticket To Ride. Bukan main enjoy lagi Talita dihiburkan dengan nyanyian merdu oleh atoknya ini.

Dapat juga didengar suara Talita yang girang seolah-olah turut sama menyanyi bersama. Rancak betul tangan Talita menepuk-nepuk pehanya, ini betul-betul melayan lagu. Pandai Talita mengambil hati atok yer.

Glass Kettle

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini telahpun meraih lebih 1000 tanda suka daripada warganet. Rata-ratanya terhibur melihat telatah Talita dan antara komen-komen mereka :

” Awww my favourite people.. Wow lagu the Beatles, Ticket to ride…. She’s got a ticket to ride, but she don’t care.. “

” Yang penting dia jadi penyanyi latar tambah ya ya ya hahha. terbaiklah Talita, comel sangat.. “

” Kena beli mic.. Dia pun nak sing together with grandpa.. Satu2 nya ank artis yg sy follow… Talita ni ada aura…. Keletah dia menghiburkan.. “

llaollao

” Talita pun nak nyanyi jugak.. Pandai Talita ambik hati atok dia.. Tangan tu layan betul eh.. “

” Amboi pandai dia ambik hati atok dia.. Kemain tangan tu tepuk-tepuk peha, siap nyanyi lagi. Ger4mmm.. “

” Dia pun nak nyanyi jugak. Comel sangat tu dengan kaki silang, nak g1g1t lah budak talita ni.. “

” Eh Eh dia siap humming sekali. Kemain terhibur lagi dia ye. She singing along and enjoying it. Siap tepuk peha lagi.. “

Cepat betul Talita ini membesar, semakin hari semakin pandai dan banyak akalnya. Punya layan atok menyanyi yer Talita, dah macam budak besar sangat ni. Apa-apa pun, semoga Talita sentiasa sihat dan ceria selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Talitalove

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Kasut Princess

BAWAL INSTANT TIE BACK

SambalNyet

Trending

Muslimah Casual

Copyright © Berita Kopak

%d bloggers like this:
##FREAKOUT