” Eee ger4m tengok budak kecik tu.. ” – Netizen

Gambar Terkini Anak Kecil Pelakon Faye Kusairi, Asha Yang Kini Berusia 4 Bulan Raih Perhatian Peminat. Alololo Bamb4mnya Dia, Semangat Sungguh Badan. Comel Sangat !!

Pada hujung tahun lalu, pelakon wanita yang terkenal menerusi drama ‘ 7 Hari Mencintaiku ‘ iaitu Faye Kusairi atau nama sebenarnya, Dayangku Faratiwan Adnil Awang Kusairi telah selamat melahirkan cahaya mata keduanya iaitu seorang bayi perempuan.

Sebelum itu, turut dikongsikan pelakon ini di mana pada ketika Faye sar4t hamil, dirinya telah mengalami g4ngguan sar4f muka atau Bell P4lsy. Namun ketabahan Faye cukup mengagumkan apabila Faye selamat melalui proses bersalin dengan sebahagian muka lump0h.

Kini, kesihatan pelakon ini makin beransur pulih, dan bayi yang dilahirkannya itu telah pun berusia empat bulan. Bagi yang mengikuti Faye di akaun Instagram, Faye sering berkongsi gambar terkini anak keduanya itu yang kelihatan begitu comel.

Satu foto terbaru Faye bersama suami serta dua orang anaknya menghabiskan masa bersama pada hari cuti telah mencur1 perhatian ramai. Melihat si kecil yang diberikan nama sebagai Asha yang sedang dikendong oleh si ayah kelihatan begitu comel.

Ikuti perkongsian gambar tersebut di bawah ini :

Meninjau di ruangan komen, ramai yang memuji akan kecomelan anak kedua Faye yang dilihat bukan sahaja comel, malah bamb4m badannya. Antara komen-komen warga netizen adalah :

” Eee ger4m tengok budak kecik tu, lagi-lagi pipinya yang pau tu, semangat betul badannya, pandai mama dia jaga.. “

” Wah seronoknya jalan-jalan, comel lah anak Faye, macam nak cub1t-cub1t je pipi dia, ger4m tengok lah.. “

 ” Omggg Asha, tangan dah macam roti bun lah, haha m0ntel betul badan Asha ni, membesar dengan jaya betul .. “

”  Bulat btul badan, mata pun bulat, comel lah Asha ni, mama bagi minum susu apa, tengok m0ntel betul, ger4m acik tengok.. “

” Mata macam mommy dia lah, besar nanti mesti cantik. Ayah bawa Asha jalan-jalan mana ni hari cuti, seronok lah tu.. “

” Comelnya baby Asha, suka lah tengok gambar-gambar dia skrang, doakan saya satu hari nanti dapat anak comel mcm Asha juga ya.. “

 ” So cuteeeee lah Asha, hehe. Asha in her mind : im only using u as a medium for me to carry me jalan-jalan.. “

Comel betul anak dara Faye ni, patut lah ramai yang komen ger4m tengok si kecil ni. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga baby Asha membesar dengan sihat dan juga ibunya, Faye sentiasa sihat. Aamin.

Silakan SHARE…

Sumber : IG  Faye Kusairi

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..