” Duk tepis-tepis tangan, tapi b1ni pula macam kucing.. ” – Marsha Milan

Video Sambutan Ulangtahun Perkahwinan Marsha Milan Dan Suami Buat Ramai Terhibur. Isteri Nak Romantik Tetapi Suami Pula Pem4lu. Alahai, Sweet Sangat !!

Meninjau ke akaun Instagram penyanyi Marsha Milan Londoh, satu video telah dikongsikan. Video tersebut memaparkan sambutan ulangtahun perkahwinan Marsha dan suaminya, Mohamed Shaiful Nizam. Ia merupakan ulangtahun perkahwinan mereka yang ke 5 tahun.

Tarikh ulangtahun pasangan ini sebenarnya ialah pada 31 Disember namun ia disambut lebih awal kerana pada tarikh tersebut Marsha terlibat dengan penggambaran. Marsha dan suami menyambut ulangtahun mereka bersama ahli keluarga yang lain di sebuah restoran.

Menurut Marsha, suaminya seorang yang pemalu dan tidak romantik. Berbeza dengan Marsha yang sangat peramah dan gemar untuk bersikap romantik. Marsha juga cuba untuk bersikap romantik bersama suaminya di dalam video tersebut namun sikap suaminya yang pem4lu membuatkan ramai terhibur.

Disebabkan sikap suaminya yang pem4lu, Marsha jarang berkongsi gambar bersama suaminya di Instagram. Jika dikongsikan pun, kadangkala suaminya membu4ng gambar tersebut tanpa pengetahuannya. Walaupun sikap mereka berbeza, tetapi kehidupan mereka teap ceria dan harmoni.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini telah dihuj4ni dengan ucapan selamat ulangtahun perkahwinan kepada Marsha dan suami. Ada juga yang terhibur melihat gelagat pasangan suami isteri ini. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Happy anniversary both of you. Yang tak romantik tu la yg selalunya paling setia .. happy anniversary marsha dan suami.. “

” Happy anniversary marsha and sepol… semoga berbahagia sampai syurga…. aminnn.. Haha nak kena puk0l ke tu so comel. Happy anniversary Marsha n Hubby.. “

” Gar4ngnya dia. happy anniversary of you semoga rmh tangga kmu dua sllu dlm lindungan allah swt Aamiin. Samala laki kita.. tak rumantik.. “

” Happy anniversary dear Marsha and hubby. Here’s to many more. Laki nda romantik tp laki ttp syg marsha, syukur alhamdulillah.. “

” Happy anniversary marsha n hubby.. semoga berbahagia hingga ke jannah dan mendapat zuriat yg soleh. Aamiin. Sama mcm my 1st cousin.. pemalu utk tunjuk romantik dpn org. Tp yg tak romantik tu la yg setia menunggu selama 10thn. Now dah 2thn jadi insan tersayang.. “

” Happy Anniversary you guys, I doakan Sepul kerana dia seorang sahaja cinta yang mampu handle cray2 you, Marsha.. “

” Olololo tomey tomey aihhh adek sepol_ali noh.. happy anniversary to both couples.. semoga Allah swt merahmati ik4tan ini hingga ke Jannah.. “

Alahai, nampak sangat suami Marsha seorang yang pem4lu. Kami di Berita Kopak turut mengucapkan selamat menyambut ulangtahun perkahwinan kepada Marsha dan suami. Semoga jodoh berkekalan hingga ke jannah dan dikurniakan cahaya mata.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Marsha Milan

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..