” Dia punya tengok tu , tak berkelip mata langsung.. ” – Netizen

Terhenti Di Tepi Jalan Kerana Asyik Memerhati ‘Awek’ Cantik, Gelagat Jebat Jayden Dan Sharnaaz Ahmad Buat Peminat Terhibur. Amb0i Jebat, Bukan Main Lagi Yer !!

Gelagat anak Sharnaaz Ahmad, Jebat Jayden seringkali mencur1 perhatian peminat apatah lagi jika Jebat bersama Sharnaaz. Ada sahaja aktiviti dan perbualan anak dan ayah ini yang mencuit hati dan membuatkan peminat ikut terhibur.

Meninjau akaun Instagram Sharnaaz Ahmad, telah dimuatnaik satu video baru yang memaparkan gelagat Jebat ketika berjalan-jalan di luar bersama babanya ini. Kedengaran suara Sharnaaz di awal video memberitahu Jebat ada ‘awek’ cantik dan Jebat pantas memandang ke arah yang ditunjukkan oleh Sharnaaz.

Dengan mata tak berkelip dan tersenyum-senyum sendiri, Sharnaaz pun ketawa melihat reaksi Jebat ini. Bukan main lagi Jebat menjawab pada babanya ‘ nak tengok awek cantik ‘. Ad0ilah Jebat, muka tu buat peminat naik ger4m betul.

Sharnaaz turut menulis di kapsyennya pertanyaan kepada peminat supaya vote samada perangai Jebat ini menurun Sharnaaz atau mommynya, Noor Nabila. Kalau sudah namanya anak baba, perang4i pun confirmlah sama, iye tak Jebat.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat comel Jebat ini ditonton oleh lebih 250 ribu tontonan dan mencatatkan 42 ribu likes daripada peminat. Antara komen-komen mereka :

” Haha p4ntang tengok dahi licin ni, macam baba dia haha. Anak baba sangatlah Jebat Jayden.. “

” Rug1 Milo aku, tersed4k tengok gelagat anak dan bapak ni haha. Sah Jebat ni menurun perang4i bapaknya haha.. “

” Boy nak tengok awek cantik ke haha. Nak tengok dia jawab tu buat aku ketawa besar. Kelakar la Jebat ni.. “

” Dia punya tengok tu haha,tak berkelip mata langsung. ok confirm anak baba nih Jebat.. “

” Amb0i anak baba, memang menurun perang4i baba dia ni haha. Mata tak kelip tengok awek cantik.. “

” Haha betul betul like baba, like son ni. Bertuahnya Jebat terus st0p tu semata-mata nak tengok awek cantik haha.. “

” Terpeg0n tengok awek cantik, ni baru anak baba haha. Hah ghisau, nak awek cantik je ni haha.. “

” Sosial dan very understanding haha, ad0i anak baba sungguhla h4ng Jebat. Bestnya jadi anak baba, sporting. Banyak benda boleh share.. “

Nak4l eh Jebat, kecil kecil dah pandai tengok ‘awek’ cantik yer. Anak baba sangat katanya peminat haha. Apa pun, semoga Jebat membesar dengan sihat selalu dan jadi anak yang menggembirakan hati baba dan mommy.

Silakan SHARE..

Sumber : Sharnaaz Ahmad

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..