” Dia punya sed1h tu mengalahkan rasa tak dapat balik kampung, haha.. ” – Netizen

Wajah Sayu Ernie Zakri Dek Kerana Sebuah Ins1den Tidak Diingini Buat Peminat Terhibur. Alahai Muka Sed1h Tu Memang Kes1an Sangat. Lagu Tu Kena Betul Dengan Situasi, Lawak Lah. Bertabah Lah Ernie !!

Pasangan penyanyi bersuara lantang, Ernie Zakri dan Syamel antara pasangan yang disukai ramai. Sikap mereka yang g1la-g1la dan sekepala membuatkan peminat terhibur melihatnya. Walaupun sudah bergelar ibu dan ayah, namun mereka masih tetap ceria seperti selalu.

Meninjau akaun Instagram Syamel, telah dikongsikan sebuah video dan beberapa keping gambar yang memaparkan suatu ins1den yang tidak diingini terjadi kepada Ernie. Ketika mereka berada di luar, tangan Ernie dicem4ri oleh tah1 burung dan ianya tepat mengena di atas pergelangan tangan Ernie.

Melihat wajah Ernie yang dilanda kesed1han itu membuatkan peminat serba salah sama ada ingin ketawa mahu pun rasa kes1an. Siapa yang tidak down tiba-tiba terkena tah1 burung seperti ini. Mujurlah ada Syamel menenangkan isterinya ini.

Syamel dalam nada bergurau sempat lagi mengusik dan memberitahu di kapsyen yang muka Ernie kali ini yang paling kes1an. Ad0i Bangmel, nasib kena di tangan. Kalau terkena di muka tak tahu lah sed1h macam mana rupa Ernie kan, hehe.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

A post shared by SYAMEL (@syamel_official)

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya )

Reaksi wajah Ernie ini telahpun mendapat perhatian daripada peminat. Alahai comel sangat muka manja ibu Khawla. Antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan :

” Haha la kes1annya dia. Aku hri tu btoi2 dia jat0h dkt muka.. Laki aku gelak tak mau2 smpai kluaq aiq mata… H4mpeh, byk2 tmpt kat muka jgk dia nk parking.. “

” Nak4lnya burung itu haha, kena pulak muka sed1h Ernie dengan lagu ni Bangmel haha. Muka tu kes1an betul.. “

” Ad0i lagu main peranan betul. Lagu lagi sed1h dari situasi bro. dia punya sed1h tu mengalahkan rasa tak dapat balik kampung haha.. “

” Haha sabar jelah, dug4an puasa. Tepat shot tu, ad0i tak tahan nak gelak tengok muka Ernie. Nk ketawa tapi kena sabar, nak ketawa tapi kena sabar haha.. “

” Seronok tengok. Alhamdulillah syukur.. semoga Allah terus merahmati dan Membahagiakan pasangan ini sampai syurga.. “

” Alolo kes1an dia haha, nak kes1an tapi nak ketawa sama. Kalau org tua tua kata kena tah1 burung tu petanda nak dapat rezeki tapi kita tak boleh mar4h mar4h kena sabar.. “

” Kalau akak pun down haha. Comel sangat sangat korang ni semoga berkasih sayang hingga ke syurga. Bangmell sentiasa ada menemani.. “

” Nampak d0wn sangat tu, kes1an dia. Burung tu suka ibu ninie jugak cuma tak tahu nak bagi apa sebagai notice haha.. “

Dug4an berpuasa begitulah, nak mar4h tapi kena banyak bersabar, hehe. Benda tak dijangka hendak terjadi, memang d0wn betul muka Ernie. Apa-apa pun, jangan sed1h-sed1h okey ibu Khawla. Selamat berpuasa dan stay safe selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Syamel, IG Ernie Zakri

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..