” Dia punya nak ngelat mal4s tu ad0hai.. ” – Netizen

Video Gelagat Alisa Aisyah Sebelum Tidur Yang Mencuit Hati. Amboi Alisa, Nak Mengel4t Lagi Ke Tu. Dah Macam Ulat Bulu Dah Cara Dia Bergerak Tu !! 

Alisa Aisyah penerima anugerah Si Cilik Melet0p Era ini sememangnya anak yang sangat comel. Memiliki mata yang bulat dan berkulit putih, Alisa sehingga kini sudah lebih 1 juta pengikutnya. Setiap hari ada sahaja gelagat Alisa yang dikongsikan Hanis dan Hairul.

Meninjau akaun Instagram Hanis Zalikha, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Alisa dan Yusuf sebelum tidur. Dua beradik ini yang sudahpun dip1sahkan tempat tidurnya dan mempunyai katil masing-masing namun masih dalam bilik yang sama.

Dalam video pendek ini, kelihatan Alisa sedang berbaring di katil abangnya, Yusuf. Apabila dipanggil Hanis supaya bangun dan perg1 ke katilnya, Alisa membuat gaya mal4snya dengan berg0lek-g0lek di atas katil. Hanis seperti biasa menghitung nombor supaya Alisa segera bergerak.

Apa yang mencuit hati adalah gaya Alisa yang menges0t dari katil utama untuk ke katilnya. Alahai si Tada ini, ada-ada sahaja telatahnya yang membuatkan peminat ger4m. Dalam manjanya pun Hanis tetap tegas dalam mendidik anak-anaknya ini.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Alisa ini mendapat perhatian peminat dan ramai yang terhibur dengan gaya menges0tnya itu. Antara komen-komen mereka :

” Dia punya nk ngel4t malas2 tu ad0hai ger4m tgk. Jauh alisa merantau dari hujung katil ke hujung katil, eey cute.. “

” Kalau ada 10 orang baring tu 10-10 tu la dia leny3k eh. Ger4m je, mal4s betul ehh gul1ng2 je dia ni.. “

” Nak4l la Alisa ni, si bijak ni ada je akal baru dia. Ger4m betul tengok gaya mal4s jalan dia tu tapi dengar kata. Good mommy, manja tapi tak memanjakan.. “

” Macam ulat bulu dah mal4s nak gerak tu alisa. Good night sayang Alisa. Good girl paham ar4han mommy.. “

” Akal dia, ada je alasan, comel sangat Alisa ni. Alisa want to sleep with abang. Good night Alisa and Yusuf. Sweet dream sayang.. “

” Hahaha dah macam suster ngengs0t Alisa. Punya la mal4s nak bangun haha. Nmbr dah makin kurang. Haritu 5, malam ni mummy kira sampai 2 je.. “

” Comel je bila suruh nak pegi tidoo haha. Org nak tido sempat lg perg1 membawang dengan abg dia.. “

Wah nampaknya hanya dalam kiraan 2 sahaja Alisa sudah bergerak, sudah semakin bagus si kecil ini. Kalau sudah namanya Alisa, muka ‘nak4l’ yang comel itu pasti dibuatnya. Apa pun, semoga Alisa menjadi anak yang solehah dan sentiasa gembira bersama keluarga tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Alisa Aisyah, IG Hanis Zalikha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..