” Dia punya membebel 0iiii ya Allah haha.. Nasihat pun kelak0r.. “

Vide0 Jep Sepahtu Beri Nasihat Berikutan Ar4han Kaw4lan Pergerakan Namun Pvnchline Jep Mencu1t Hati Netizen. Part Sir4m Anak Tu Kelakar Sungguh !!

Pelawak dan penyampai radio Sinar FM ini bukanlah cal4ng-cal4ng orang. Jep Sepahtu satu nama yang cukup gah di antara artis Malaysia. Mempunyai daya tarikannya yang tersendiri, Jep menjadi perhatian dan tumpuan ramai baik dari kerjaya mahupun kisah peribadinya.

Anak kelahiran Johor Bahru ini sememangnya terkenal dengan lawak sp0ntan dan pvnchlinenya yang padu. Apa sahaja ayat yang keluar dari mulutnya pasti akan mengundang ketawa peminat. Kadang-kala dengan muka bersahaja ayat sp0ntan Jep boleh menggam4tkan suasana.

Jep yang sudahpun bergelar suami kepada pelakon cantik, Sariyanti mempunyai seorang cahayamata bernama Dariya Inara dan dua anak dari perkahwinan Sari terdahulu bernama Basit Al Haq dan Barr Al Aliy. Hubungan erat mereka sekeluarga sering menjadi inspirasi buat pasangan lain bahawa keluarga adalah suatu keutamaan.

Menerusi akaun Instagram, Jep Sepahtu telah berkongsikan satu video rakaman di mana beliau memberikan nasihat untuk semua warga negara mengikuti ar4han terkini ek0ran penul4ran w4b4k C0v1d 19. Namun dalam membeb3l, pasti ada juga lawak yang tersel1t. Kalau dah namanya Jep. Lawak Jep ni !

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen terhibur mendengar beb3lan dan lawak sp0ntan Jep itu. Antara komen-komen netizen :

” Hahahaha sir4m anak jadi besorrr… Jangan sir4m maknya lagi… Bes0r per0t maknya.. “

” Dia punya beb3l 0iiii ya Allah hahahahhahahahahhahahah.. “

” Sir4m anak, kejap je dah besar.. “

” Hahahahaha. Siram pokok, sir4m anak. Haa kan cepat dah besar tu.. “

” Jep, awat la hang lawak sangat. Ada je idea.. “

” Nasihat pun kelak0r.. “

” Hahahahahaha membeb3l eh Jep . Apa pun terbaik arr . Salute.. “

Jep Jep, dalam bagi nasihat pun masih ada lawaknya. Ni bukan beb3l sebarang beb3l ni, beb3l kali ni betul-betul punya nasihat. Moga semua dapat mematuhi arahan demi kesejahteraan bersama. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga segalanya akan kembali pulih dan menjadi seperti sediakala. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Jep Sepahtu, IG Sariyanti by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..