” ‘Adik’ I ajak main tep0k tep0k. Takde pun dalam jadual get sc0lded ni Lara Alana.. “

Vide0 Scha Alyahya Dan Lara Alana Bermain J0ng J0ng Inai Yang Menyeronokkan. Comel Sangat Gayanya Dua Beran4k Ni !!

Nama pasangan pelakon dan pengacara, Awal Ashaari dan Scha Alyahya bukan asing lagi. Rumahtangga mereka yang sentiasa kelihatan ceria dan gembira membuatkan peminat suka mengikuti perkembangan mereka. Pasangan ini yang berkahwin pada 4 Mei 2012 adalah salah satu pasangan yang bersih daripada sebarang gos1p bur0k.

Setelah dua tahun usia perkahwinan, pasangan ini dikurniakan seorang cahayamata perempuan yang diberi nama Lara Alana. Tanggal 22 Julai 2014 pastinya menjadi sejarah kerana lahirnya puteri kesayangan ramai ini. Lara yang comel dan petah bercakap ini menjadi tumpuan dan perhatian peminat.

Tambahan lagi sejak Lara mula bersekolah sekarang, semakin bijak dan pintar jadinya. Kehidupan mereka sekeluarga sering dikongsikan di akaun sosial mereka dan membuatkan peminat seronok melihat aksi-aksi nak4l dan melucukan dari Lara, Awal dan Scha.

Menerusi akaun Instagram, Scha Alyahya telah berkongsikan satu video beliau sedang bermain dan menyanyi lagu tradisional bersama anaknya Lara Alana. Gelag4t mereka ini membuatkan netizen terimbau kenangan zaman kanak-kanak dahulu. Scha pun nampak exc1ted sangat !

J0m tont0n video di bawah :

Rata-rata netizen terhibur dengan gelagat Scha melayan Lara ini. Antara komen-komen netizen :

” Kakak yang exc1ted. Adik cool and sw4g je.. “

” Kakak adikkkk sangatt.. “

” Rasanya ni la right timing nak hidupkan balik lagu-lagu tradisi anyway comey sungguh siblings ni.. “

” Rasa lebih kepada mummy thr0wback zaman childhood jea ni.. “

” Hahaahahah brav0 mummy and lara.. “

” Kakak macam kena p4ksa dengan adik, tapi kakak exc1ted nampaknya tu.. “

” Kakak yang semp0i dan cool je, padahal M0st Styl1sh Woman In Malaysia. Ini adik yang tak nak adik perempuan tu ke? .. “

Seronok betul tengok Scha dan Lara main tepuk-tepuk Jong Jong Inai ni. Lagu zaman 80-an yang pasti ramai ingat. Memang betul-betul thr0wback zaman kanak-kanaklah Mummy Scha ni. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Scha sekeluarga sentiasa dilindungi Allah dari sebarang penyak1t dan wab4k merbahay4. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Scha Alyahya by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..