” Dah pandai bergurau senda, sukanya dia.. ” – Netizen

Gelagat Pasangan Kembar Datuk Dr. Sheikh Muszaphar Shukor, Emelia ‘Mengus1k’ Eusoff Buat Ramai Ger4m. Alahai, Comel Sangat. Eusoff Bukan Main Lagi Bergelak Sak4n !!

Meninjau ke akaun Instagram isteri angkawasan negara, Datuk Dr. Sheikh Muszaphar Shukor iaitu Datin Dr. Halina, satu video gelagat pasangan kembar mereka telah dikongsikan. Untuk makluman, Sophea Emelia dan Sheikh Eusoff merupakan pasangan kembar kedua dalam keluarga ini.

Emelia dan Eusoff kini sudah berusia lapan bulan. Video yang berdurasi beberapa saat ini memaparkan Emelia mengac4u Eusoff yang sedang minum susu. Emelia yang berada di tepi telah ‘menyentuh’¬†kepala Eusoff dan memegang tangan.

Apa yang membuatkan ramai terhibur apabila mendengar bunyi tawa Eusoff. Eusoff bukan main suka lagi dan tidak pula menang1s apabila Emelia mengac4unya. Alahai, ger4m sungguh melihat pasangan kembar ini.

Video ini telah mendapat lebih daripada 48 ribu likes buat masa ini sejak ia dimuatnaik. Memiliki anak kembar sememangnya amat menyeronokkan terutamanya melihat gelagat mereka dan melihat mereka membesar bersama.

Jom tonton video di bawah :

( Kl1k butang KANAN -> untuk melihat gambar seterusnya.. ) 

Ramai yang terhibur melihat gelagat kembar ini dan mendengar gelak tawa Eusoff. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Cepatnya diorg dah besar…. adorable sangat2.. anak soleh n solehah mummy daddy… Eiiii ger4mnya…. Pegang tangan pun rasa lucu ye Eusoff.. “

” Tengok gaya boleh rasa Emilia nanti mesti manja dengan Eusoff dan Eusoff sangat pr0tective.. comel sangat dorang berdua ni.. “

” Wahhh, dh pndai bergurau senda. Ingat nak nang1s tadi. Comel la ger4m .. Seronoknya dgr dia gelak.. Eusoff n Emilia so cute.. “

” Adorable twins, Ma shaa Allah, nak gom0l je rasa .. Haha cute btul, sweeetheartnye la haI.. sukanya dia.. “

” Comeinya Eusoff gelak.. mashallah tabarakallah, your babies are the cutest.. Eh eh mcm nak tumbuh gigi dahhh.. “

” Emelia n Eusoff layan Blues clues kt Nick Junior jugak ke. Doc tak layan ke?? Kalau sy… Sy yg jer1t dlu ‘Notebook’. Anak terp1nga .. “

” Laaa ingtkn Eusoff mar4h, rupanya suka pulak.. ya Allah ger4mnya comel sangattt .. sukalah dengar baby gelak, sejuk hati .. “

Semoga Sophea Emelia dan Sheikh Eusoff membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh serta solehah. Seronok melihat keluarga besar Datuk Dr. Sheikh Muszaphar ini yang penuh ceria. Semoga berbahagia selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dr Halina

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..