” Dah besar Idris, handsome sangat mini Kak Mitch ni.. ” – Netizen

Gambar Terbaru Misha Omar Bersama Anak Lelakinya, Idris Ezzwa Tarik Perhatian Peminat. Wah Dah Besar Idris, Semakin Hands0me. Rambut Kerinting Tu Comel, Muka Photoc0py Mommy Sangat !!

Penyanyi bersuara merdu berasal dari negeri Cik Siti Wan Kembang ini antara penyanyi kesukaan ramai. Sebut sahaja nama Misha Omar, pasti peminat akan terbayangkan trademark Misha ketika menyanyi dan lontaran suaranya yang lantang itu.

Memiliki seorang anak angkat bernama Mohd Adam Emir, Misha juga dikurniakan seorang anak lelaki hasil perkahwinan bersama Firos Ezzwan Rossly bernama Idris Ezzwa. Meninjau akaun Instagram Misha Omar, telah dikongsikan sekeping gambar terbaru Misha bersama Idris.

Idris yang sudah pun berusia 6 tahun ini membesar dengan sihat. Memiliki raut wajah yang nampak begitu seiras dengan Misha, wajah anak dan ibu ini sering menjadi tumpuan peminat. Dengan kapsyen tertulis ” Don’t mess with my Mom “, jel1ngan Idris sangat kena dengan ayat Misha itu.

Alahai hero kecil ibu ni, semakin besar semakin nampak handsome nya. Rambut kerinting Idris itu pun ‘mahal’. Ada juga peminat yang menggelar Idris sebagai anak orang Istanbul kerana wajahnya yang comel dan nampak seperti anak orang arab.

Jom baca perkongsian di bawah :

Perkongsian oleh Misha ini telahpun mendapat hampir 3000 likes daripada peminat sehingga kini. Antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan :

” Handsome lahaiiii si Idris ni Mitch. maknya cantik, anaknya comel. sebiji c0py muka kak Mitch lah Idris ni.. “

” Handsome boy.. bile aunty sherry nk jumpe handsome boy ni lagi. mommynya pun makin cantik.. “

” Echem sangat budak Istanbul ni. Jelingan dia.. apa pandang-pandang haha. Manisnya kak Mitch ni.. “

” Handsome Idris, pretty mommy. Nama nya unique, wajah nya mencair Kan wanita. Mmmmm tah apa lagi la pulak. He makes me melted.. “

” Cute la idris. Idris mmg fotostat muka mummy. sweeetttttnya idris, kecik kecik pandai dah jaga mommy.. “

” Dah besar Idris, handsome sangat mini Kak Mitch ni. Sama sangat muka mak dan anak ni.. Macam muka anak orang Arab pun ada Idris ni, cute.. “

” Handsome nya anak kak Mitch, rambut mahal tu. Idris handsome. Muka ikut Abahnya. Tapi tang hidung dengan bibir ikut Ibu.. “

Semakin besar, semakin nampak comelnya Idris. Sedikit masa lagi, apabila Idris sudah menginjak usia remaja, mommy ada bodyguard handsome yang selalu menemaninya. Apa-apa pun, semoga Idris membesar dengan sihat selalu dan menjadi anak yang soleh.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Misha Omar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..