” Wow 1st time dengar suara Jibu. Sampai serak suara jer1t ke tu Jibu, haha.. ” – Netizen

Video Hanis Zalikha Memandikan Kucing Kesayangannya, Bujibu Chempel Raih Perhatian Peminat. Amboi Jibu, Basah Pun Tetap Nampak Gem0k, Hehe. Comel Je Suara Jibu Tu !!

Sudah bertahun-tahun Hanis Zalikha dan Hairul Azreen memelihara seekor kucing diberi nama Bujibu Chempel. Tahun ini genaplah usia Bujibu 7 tahun dan seperti selalu, pasti pasangan ini akan menyediakan kek buat ‘ Abang Long ‘ Yusuf Iskandar dan Alisa Aisyah ini.

Meninjau akaun Instagram Bujibu Chempel, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Bujibu ketika dimandikan oleh Hanis. Pada awal video, Bujibu seperti cuba menyor0k daripada Hanis. Kata Hanis, Bujibu lar1 daripada mommy.

Bujibu diletakkan dalam bathtub dan mula disiram dengan air. Baik sahaja Bujibu dan tidak cuba lar1 ketika badannya dimandikan. Seronok peminat melihat cara Hanis, lemah lembut mengusap badan Bujibu dan membersihkan bahagian mata Bujibu.

Ramai peminat yang menyedari badan Bujibu tetap nampak gem0k ketika basah. Wah bukan bulu sahaja yang lebat, badan pun semangat Bujibu ini. Selalu video Bujibu senyap sahaja, kali ini suara Bujibu dapat didengar.

Jom tonton video di bawah :

Posting ini telahpun mendapat hampir 24 ribu tanda suka daripada peminat sehingga kini. Antara komen-komen peminat :

” Memang terbukti dah bud4k ni gem0k. Mandi pun nampak gem0k lagi haha. Comel je Jibu mandi.. “

” Finally dapat juga dengar suara Bujibu. Ee mandi pun gem0k, kau memang gem0k Jibu.. “

” Hanis.. apalah rahsia awk didik anak2 dan kucing. semua jenis baik dan dgr ckp huhuhu.. awk ni klu buka nursery ke tadika atau yg seangkatan dgnnya mesti bgs kan.. “

” Baru dengar suara Jibu, kalau tak tu somb0ng la. Serius je muka haha. Kena mandi la baru wangi Jibu.. “

” Dah masam la tu kena mandi haha. Baru dengar kau mengiau Jibu. sampai serak suara jer1t ke tu Jibu haha.. “

” God boy la Bujibu ni, adik adik tengok abang bujibu dah shower pun gelak. tong gas mandi comel je.. “

” Wow.. 1st time dengar suara Jibu, keluar suara Jibu kali ni.. selalunya sus4h nak dengar or tak pernah dengar suara dia.. “

Pandai betul Hanis melayani Bujibu, Bujibu pun mengikut arahan mommy dengan baik. Lembut sahaja dengar suara Hanis bercakap dengan Bujibu. Sudah mandi, baru lah handsome dan wangi Bujibu kan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Bujibu Chempel

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..